Skadekrise for Zuccas Rangers

SKADEKRISE: Flere sentrale backer er ute med skade for New York Rangers.

SKADEKRISE: Flere sentrale backer er ute med skade for New York Rangers. Foto: Bruce Bennett (Afp / NTB scanpix)

Kraftig svekket før møtet med St Louis.

03.11.14 08:44

Mats Zuccarello Aasen er i ferd med å finne formen i NHL, men nordmannens klubb har fått en tøff start på sesongen. Resultatene har vært varierende og New York Rangers sliter også med en rekke skader for tiden.

Det skriver hockeybloggen Puck Daddy.

Nylig ble det klart at viktige Ryan McDonagh, klubbens kaptein, er ute tre til fire uker etter at han fikk skulderen ut av ledd i møtet med Winnipeg Jets.

I tillegg til McDonagh er også stjerneback Dan Boyle ute med skade. Han skadet seg i sesongåpningen og er fortsatt ikke klar for spill.

John Moore er suspendert i fem kamper og har fire igjen å sone, mens Kevin Klein har en hoven fot og spiller heller ikke mandagens kamp mot St. Louis.

Av gruppen på seks backer som startet sesongen i New York Rangers, er det nå kun Dan Girardi og Marc Staal igjen. Inn for de skadede backene har Dylan McIlrath, Mike Kostka og Matt Hunwick kommet for Zuccarellos klubb.

Dette betyr i praksis at Rangers' tre backpar er ganske så svekket før møtet med St. Louis natt til tirsdag. New York-klubben trenger også sårt en seier.

Laget står med fem triumfer, fire tap og et overtidstap så langt denne sesongen. Så langt er kun ti kamper av sesongen unnagjort.

Norske Mats Zuccarello Aasen fikk som kjent en tung start på sesongen, men har våknet til liv de siste kampene og har totalt notert seg for én scoring og tre assists.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.