Skinstad nekter å snakke om Northug

TAKKER NEI: Petter Northug sier han kommer til å takke nei til landslaget.

TAKKER NEI: Petter Northug sier han kommer til å takke nei til landslaget. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

En ordknapp sportssjef.

14.04.14 10:42

Søndag ble det klart at Petter Northug kommer til å takke nei til å komme tilbake på skilandslaget. Det er trønderavisen Adressa som skriver dette.

Northug selv bekrefter overfor avisen at avgjørelsen er tatt.

- Jeg kommer til å takke nei, sier Northug til avisen.

- Jeg trives kjempegodt i samarbeidet med Coop, og nå håper jeg at jeg får en sesong der jeg er frisk fra A til Å, så tror jeg vi kan legge andre diskusjoner til side, sier den norske langrennsløperen om neste sesong.

- God dialog
Nettavisen var mandag i kontakt med landslagets sportssjef Åge Skinstad for å få en kommentar til Northugs valg, men totningen var ordknapp.

- Vi tar ut landslaget i den siste delen av april, nærmer bestemt 25. april. Vi har hatt en god dialog med alle aktuelle løpere, sier han til Nettavisen.

- Ytterligere kommentarer vil jeg ikke gi nå, legger Skinstad til.

- Men nå har Northug selv bekreftet at han vil takke nei. Da er vel ikke det noen hemmelighet? Når fikk dere beskjed om at han hadde tatt valget?

VIL IKKE SNAKKE: Åge Skinstad var ordknapp om Petter Northug. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

- Forstår du ikke norsk? svarer Skinstad og gjentar overnevnte kommentar.

Jespersen?
Skinstad har tidligere uttalt til TV 2 at man ønsker å begrense Northugs muligheter for å profilere Coop om han står utenfor landslaget neste år.

Også Chris Jespersen kan komme til å stå utenfor landslaget den kommende sesongen. Han sa til Nettavisen tidligere i år at han har tatt en avgjørelse.

Jespersen ønsker imidlertid ikke å gå ut med hva han har bestemt. Skinstad ønsker heller ikke å kommentere rundt andre landslagsaktuelle løpere.

Jespersen, som forrige sesong gikk for Team United Bakeries, skal ha fått tilbud om en plass på landslaget, men vil altså ikke si om han tar den.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag