RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skinstad valgt inn i maktposisjon

GLEDER SEG: - Det er veldig interessant å være med på å påvirke hva som skjer i internasjonal langrenn, sier Åge Skinstad.
GLEDER SEG: - Det er veldig interessant å være med på å påvirke hva som skjer i internasjonal langrenn, sier Åge Skinstad. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Blir en del av verdenscupkomiteen.

Sportssjef i Norges Skiforbund, Åge Skinstad, ble søndag valgt inn i verdenscupkomiteen i Det internasjonale skiforbundet (FIS).

Verdenscupkomiteen er en underkomité til langrennskomiteen i FIS. De har blant annet ansvar for å sette opp kalenderen for verdenscupen i langrenn. Leder av komiteen er Vegard Ulvang.

- Det er veldig interessant å være med på å påvirke hva som skjer i internasjonal langrenn. Denne funksjonen vil jeg gjøre i tett samarbeid med landslagssjef Vidar Løfshus og landslagstrenerne, forteller Skinstad.

- Vi vil prøve å få fram det norske synet i ulike saker, men skal også selvfølgelig ta hensyn til de andre nasjonene, legger han til.

I tillegg til at Skinstad ble valgt inn i verdenscupkomiteen, ble Eiliv Furuli på den samme kongressen valgt inn i turrennkomiteen.

Furuli er fra før nestleder i styret til Birken AS. Han skal bistå med framtidige terminlister og organisering av turrenn internasjonalt.

- Jeg setter stor pris på å bli spurt om å sitte i en slik FIS-komité på vegne av Norges Skiforbund, sier Furuli. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere