*Nettavisen* Sport.

Skinstad valgt inn i maktposisjon

GLEDER SEG: - Det er veldig interessant å være med på å påvirke hva som skjer i internasjonal langrenn, sier Åge Skinstad. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Blir en del av verdenscupkomiteen.

08.06.14 17:42

Sportssjef i Norges Skiforbund, Åge Skinstad, ble søndag valgt inn i verdenscupkomiteen i Det internasjonale skiforbundet (FIS).

Verdenscupkomiteen er en underkomité til langrennskomiteen i FIS. De har blant annet ansvar for å sette opp kalenderen for verdenscupen i langrenn. Leder av komiteen er Vegard Ulvang.

- Det er veldig interessant å være med på å påvirke hva som skjer i internasjonal langrenn. Denne funksjonen vil jeg gjøre i tett samarbeid med landslagssjef Vidar Løfshus og landslagstrenerne, forteller Skinstad.

- Vi vil prøve å få fram det norske synet i ulike saker, men skal også selvfølgelig ta hensyn til de andre nasjonene, legger han til.

I tillegg til at Skinstad ble valgt inn i verdenscupkomiteen, ble Eiliv Furuli på den samme kongressen valgt inn i turrennkomiteen.

Furuli er fra før nestleder i styret til Birken AS. Han skal bistå med framtidige terminlister og organisering av turrenn internasjonalt.

- Jeg setter stor pris på å bli spurt om å sitte i en slik FIS-komité på vegne av Norges Skiforbund, sier Furuli. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.