RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Endelig ros til norske skismørere

FÅR SKRYT: Morten Hegle Svendsen (t.h.) og resten av det norske smøreteamet fikk skryt etter Norges VM-bronse på mixedstafetten torsdag. Her er Svendsen sammen med Knut Nystad under ski-VM i Falun nylig.
FÅR SKRYT: Morten Hegle Svendsen (t.h.) og resten av det norske smøreteamet fikk skryt etter Norges VM-bronse på mixedstafetten torsdag. Her er Svendsen sammen med Knut Nystad under ski-VM i Falun nylig. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)
- De skiene vi hadde i dag, var gullski.

Det norske smøreteamet fikk sin del av æren for bronsemedaljen på mixedstafetten i skiskytter-VM torsdag.

Etter tunge uker for smørerne både i langrenns- og skiskytterleirene, passet løperne på å dele ut rikelig med ros i finske Kontiolahti.

- Vi må takke smørerne, som har fått mye tyn den siste måneden. De skiene vi hadde i dag, var gullski. Det var egentlig vi som ikke leverte. Jeg vet at de smurte til midnatt i går. De henger virkelig i, sa ankermann Tarjei Bø til NTB.

Det kunne se annerledes ut etter Fanny Welle-Strand Horns førsteetappe, der hun havnet halvminuttet bak tross feilfri skyting. Men det var de løse forholdene, ikke skiene, som nektet Norge gullfest.

- Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg hadde gode ski. Men det er skikkelig slush her, sa Horn.

Du kunne se på gliset til smøresjef Morten Hegle Svendsen at han var fornøyd. Også Johannes Thingnes Bø og Tiril Eckhoff slengte seg på i skrytekøen. (©NTB)

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere