Hjelmeset: - Jeg får bare beklage

BEKLAGER: Odd-Bjørn Hjelmeset har ingen problemer med å beklage om han tok feil om landslagstrener Trond Nystad.

BEKLAGER: Odd-Bjørn Hjelmeset har ingen problemer med å beklage om han tok feil om landslagstrener Trond Nystad. Foto: Simen Lønning / Mediehuset Nettavisen

Odd-Bjørn Hjelmeset sier han kan ha tatt feil om landslagstreneren.

GRENSEN/HOLMENKOLLEN (Nettavisen): Odd-Bjørn Hjelmeset sier til Nettavisen at han vil beklage til Chris Jespersen og de andre landslagsløperne om han har tatt feil i sin vurdering av trener Trond Nystad.

Hjelmeset uttalte tidligere denne uken som ekspert for TV 2 at landslagstrener Nystad måtte vurdere sin stilling etter at flere av landslagets allroundløpere ikke fikk bli med til VM i Falun.

Uttalelsene fikk Chris Jespersen til å rase.

Landslagsløperen sier blant annet til Nettavisen at han synes Hjelmset «bør holde kjeft».

- Får beklage
Etter å ha hørt responsen fra Jespersen sier Hjelmeset torsdag kveld at han kan ha tatt feil.

- Det er mulig at Simen (Østensen) Pål (Golberg) og Eldar (Rønning) også er fornøyd med det Trond har gjort, og da tok jeg bare feil. Det er ikke verre enn det. Om jeg blir skjelt ut på det groveste, så får det være. Da har jeg bare tatt feil, sier Hjelmeset til Nettavisen sent torsdag kveld.

- Det er masse folk som har gjort en god jobb, og da får jeg gå i meg selv og beklage til Chris og de andre hvis de er fornøyde. Jeg får ikke gjort noe annet, sier langrennseksperten.

Liker Jespersen
Hjelmeset sier han liker at Jespersen forsvarer sin nye trener.

- Jeg synes det er fantastisk bra at Chris Jespersen forsvarer Trond. Jeg er kjempefornøyd med det. Det er ingenting som gleder meg mer enn at de er fornøyd med Trond, sier Hjelmeset.

Nå ser TV2-eksperten frem til VM i Falun.

- Jeg håper at de tolv guttene og alle jentene som er tatt ut gjør det helt eksepsjonelt bra. Jeg elsker langrenn og det er fantastisk moro å se på. Nå håper jeg bare at alle treffer, inkludert Chris Jespersen, humrer Hjelmeset.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.