*Nettavisen* Sport.

Johaug reagerte på trusespørsmål

Falun, Sverige 20150223. Ski-VM 2015 Falun. Therese Johaug på en pressekonferanse i Falun mandag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

- Private saker og hvilken truse jeg bruker under skidressen synes jeg er unødvendig.

23.02.15 16:25

Det er ikke alle spørsmål Therese Johaug liker å svare på. Spørsmål om truser er ett av dem.

Under et sponsortreff mandag sa Johaug at landslaget internt har tatt opp i et møte hva som er greit og ikke greit å svare på av spørsmål under pressetreffene i ski-VM.

Det ble tatt opp etter at Johaug fikk spørsmål om hvilken truse hun foretrakk å bruke under skidressen.

- Private saker og hvilken truse jeg bruker under skidressen synes jeg er unødvendig. Det reagerte jeg på, sa Johaug da hun snakket med den norske pressen i forkant av sponsorpressekonferansen på VMs hviledag i Falun.

Johaug svarte for øvrig på «trusespørsmålet» at hun foretrakk å gå med boxer under skidressen. Astrid Uhrenholdt Jacobsen gjorde det forresten klart at hun syntes spørsmålet ikke var særlig passende i det samme pressemøtet.

Les også:- Hadde blitt irritert hvis jeg var Bjørgen

Therese Johaug er en av favorittene på tirsdagens 10 kilometer fri teknikk i Falun. Hun er regjerende mester på distansen fra Val di Fiemme-VM for to år siden. Johaug vant lørdagens skiathlon i Falun-VM.

Den største utfordreren er Sveriges Charlotte Kalla. Marit Bjørgen er et lite spørsmålstegn etter den for hennes del svake 6.-plassen under skiathlonrennet.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.