Løseth: - Det ligger kun muligheter for andreomgang

IKKE FORNØYD: Nina Løseth ligger et stykke bak teten etter den første omgangen.

IKKE FORNØYD: Nina Løseth ligger et stykke bak teten etter den første omgangen. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)

Det norske håpet fikk det ikke til i den første omgangen.

14.02.15 19:31

BEAVER CREEK/OSLO (Nettavisen):

Nina Løseth var eneste norske deltaker i slalåmrennet i Beaver Creek lørdag kveld.

Med startnummer ni kastet hun seg ut fra startbua i den første omgangen, men man så raskt at dette ikke ville bli et toppresultat.

Allerede på den første mellomtiden lå den norske jenta 55 hundredeler bak. I mål var hun 1,43 bak hjemmehåpet Mikaela Shiffrin.

- Det verste var at det kjentes helt greit ut, men når man tenker over det i mål ble jeg nok litt treg i bevegelsene og jeg fant ikke helt rytmen. Jeg vet ikke helt, det er litt frustrerende, sier Løseth til NRK.

- Snøen her er så tørr at det blir spor (groper) og du kan ikke akkurat gå din egen vei. Men sporene skiller ikke 1,40. Jeg må bare prøve å slippe meg mer løs, for jeg ble nok litt for opptatt av å være god teknisk.

- Det ligger kun muligheter for andreomgang. Det gjorde det her også, men jeg grep dem ikke. En 14. plass er ingenting å spare på. Det er alt eller ingenting.

Etter førsteomgang ligger svenske Frida Hansdotter som nummer to, mens tsjekkiske Sarka Strachova er nummer tre. De ligger henholdsvis 40 og 44 hundredeler bak ledende Mikaela Shiffrin fra USA.

PS. Andreomgang begynner kl. 22.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.