RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Northug taus om soning

KJEMPER OM SEIEREN: Petter Northug og Martin Jonsrud Sundby under pressekonferansen etter torsdagens 25km jaktstart i den 5. etappen i Tour de Ski i Toblach i Italia. Northug vant og Johnsrud Sundby kom på 3. plass.
KJEMPER OM SEIEREN: Petter Northug og Martin Jonsrud Sundby under pressekonferansen etter torsdagens 25km jaktstart i den 5. etappen i Tour de Ski i Toblach i Italia. Northug vant og Johnsrud Sundby kom på 3. plass. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)
Ville ikke snakke om spekulasjonen om at han må sone mens VM går i Falun.

Petter Northug (29) ønsket ikke å kommentere oppslaget i torsdagens Klassekampen, der avisen erfarer at han må sone fengselsstraffen etter promilledommen under VM i Falun.

- Sånn er livet i Northugs hverdag. Det er mye spekulasjoner, sa Northug.

På spørsmålet om det blir fengsel eller VM fikk han beskjed av landslagslaget presseansvarlig Gro Eide om at han ikke behøvde å svare på slike spørsmål.

Northugs manager avkreftet tidligere torsdag oppslaget til Klassekampen.

Han fortalte at de ennå ikke har fått noen beskjed om når det blir soning av de 50 dagene som ble idømt ham i tingretten etter fyllekjøringen tidlig i mai sist år. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere