RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slenger med leppa mot østerrikerne: - Nå kan de bare angre

HOPPSHOW: Severin Freund vant søndagens konkurranse i Vikersund, selv om han ikke klarte å tukte Anders Fannemels verdensrekord.
HOPPSHOW: Severin Freund vant søndagens konkurranse i Vikersund, selv om han ikke klarte å tukte Anders Fannemels verdensrekord. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Severin Freund mener hoppeliten har gått glipp av et hoppshow.

Søndagens tyske seierherre i Vikersund, Severin Freund, mener de hopperne som ikke var til stede i den norske skiflygingsbakken kan angre.

- De kan bare sitte der foran TV-skjermen og angre på at de ikke var her. Dette ble et herlig hoppshow, sa Freund med adresse spesielt til erkerivalene fra Østerrike.

Ingen av de østerrikske hoppessene, med Stefan Kraft og Gregor Schlierenzauer i spissen, hoppet i Vikersund i helgen. Heller ikke tsjekkeren Roman Koudelka og den doble polske OL-vinneren Kamil Stoch var på plass.

- Jeg valgte å stå over skiflygingen foran VM i Holmenkollen. Jeg angret på at jeg gjorde det, og jeg tror at følelsen du får av å prestere i denne bakken også kan tas med når det gjelder hopping i en normalbakke, sa Freund.

Han hadde ikke sett Anders Fannemels rekordhopp før den internasjonale pressekonferansen ved 18.30-tiden søndag kveld. Også han var imponert over den lille flygeren fra Hornindal. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere