*Nettavisen* Sport.

Stavdrama da Norge tok VM-medalje

KLØNET: Håvard Klemetsen og Magnus Moan gikk inn til bronsemedalje på lagsprinten, men irriterer seg nok over klusset på siste veksling som endte med stavbrekk. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Bronse til Magnus Moan og Håvard Klemetsen.

28.02.15 17:05

FALUN / OSLO (Nettavisen): Det norske sprintlaget i kombinert, bestående av Magnus Moan og Håvard Klemetsen, hadde gitt seg selv et godt utgangspunkt foran langrennsdelen etter at de hoppet ned til fjerdeplass søndag morgen.

På Lugnet skistadion ble det ganske tidlig klart at særlig Moan hadde en god dag i sporet og Norge gikk raskt forbi Japan og opp på bronseplass.

Klikk på bildet for å forstørre.

De siste rundene dreide spenningen seg om hvorvidt Norge også kunne ta igjen Tyskland på andreplass. I siste veksling klønet imidlertid nordmennene det kraftig til og det hele endte med at Klemetsen brakk staven og tapte mange sekunder til løperne foran.

Til slutt gikk de norske kombinertgutta inn til en komfortabel bronsemedalje.

- Alt i alt er vi godt fornøyde begge to, og vi føler helt klart at vi vant bronsen i dag. Håpet om å ta inn de to første, var der hele tiden, men vi skjønte at det ble for langt fram, sier Magnus Moan etter medaljeløpet.

Gullet gikk til Frankrike etter at Jason Lamy-Chappuis spurtslo tyske Johannes Rydzek.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag