Svenskene gjorde narr av oss: «Dette skylder Norge på i dag»

MOBBES: Therese Johaug og alle andre nordmenn mobbes i svenske aviser.

MOBBES: Therese Johaug og alle andre nordmenn mobbes i svenske aviser. Foto: Terje Bendiksby (NTB Scanpix (Skjermdump Expressen innfelt))

Nå spørs det om kanskje glisene har stivnet?

26.02.15 14:50

FALUN/OSLO (Nettavisen): Svenskene har tar tatt to langrennsgull av to mulige de siste dagene. Det har fått fart i det svenske folket, som før dagens overlegne, norske stafett-triumf deltok i en avstemning vi nordmenn kanskje ikke synes var veldig morsom.

Den norske skuffelsen har ført til flere forskjellige unnskyldninger blant de norske løperne. Noen skylder på smørebom, andre skylder på løse løyper. Den siste unnskyldningen som dukket opp var Thomas Wassberg, som er løypesjef.

Den svenske storavisen Expressen mobber nå nordmennenes bortforklaringer på twitter.

Se mobbingen nederst i saken.

Med spørreundersøkelsen «Hvilken bortforklaring kommer nordmennene til å plukke frem i dag?», har de latt det svenske folket stemme på de meste sannsynlige unnskyldningene.

Svaralternativene som dukker opp er blant annet «Smørebom», «Startlistene» og «Wassberg».

Det alternativet som har fått flest stemmer er likevel «Mangel på brunost».

For at svenskene skal ha noe å mobbe, så må de slå oss nordmenn. Torsdag smalt det på nytt i Falun. Da gikk kvinnene stafett. Norge revansjerte seg, og knuste de svenske jentene. Spørsmålet blir kanskje hva Sverige nå skal skylde på?

HTML EMBED

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.