RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tarjei Bø: - Det er kult å være storebror til han der

STOLT: Tarjei Bø er stolt av lillebror, Johannes.
STOLT: Tarjei Bø er stolt av lillebror, Johannes. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)
Disse går første øvelse i skiskytter-VM.

KONTHIOLAHTI/OSLO: Skiskytter-VM i Konthiolahti starter torsdag. Første øvelse er mix-stafett. To kvinner og to menn skal kjempe sammen for å sikre gull på VMs første distanse.

På det norske laget går Fanny Welle-Strand Horn, Tiril Eckhoff, Johannes Thingnes Bø og storebror Tarjei Bø. Det bekrefter skiskytterforbundet i en pressemelding.

- Skal kjempe om gull
Tarjei Bø gleder seg til å komme igang med mesterskapet, og kan fortelle at det norske laget går for gull på åpningsdistansen.

- Vi skal være med hele veien, og kjempe om gull. Det er målet vårt, sier Bø til NRK.

De samme fire utøverne representerte Norge da den samme distansen ble gjennomført i Nove Mesto tidligere i sesongen. Den gang endte det med seier til det norske laget.

- Stolt
Selv om lillebror-Bø, Johannes, har flere verdenscupseirer, er dette hans debut i VM-sammenheng. Det å ha med lillebror på mix-stafetten, blir en kul opplevelse, tror Tarjei.

- Det blir spesielt kult å kjempe om medaljer sammen med lillebror. Jeg er stolt. Det er kult å være storebror til han der, og jeg håper han synes det samme.

Thingnes Bø tenker ikke mye på at han får gå sammen med storebror.

- Det føles ikke så spesielt, egentlig. Men det er det jo, faktisk. Det blir moro, i alle fall, sier debutanten til NRK.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere