RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VM er over for stjernen

KNALL OG FALL: Her ryker Vm-drømmen for Bodie Miller.
KNALL OG FALL: Her ryker Vm-drømmen for Bodie Miller. Foto: Shinichiro Tanaka (Ap / NTB scanpix)
Ble sendt til sykehus etter stygt fall.

59 sekunder etter start i super-G-rennet i VM torsdag, falt amerikaneren Bode Miller på spektakulært vist. Han ble så skadet at VM er over for hans del.

Amerikaneren som var gjennom en ryggoperasjon i fjor høst, har tatt det veldig rolig i første del av sesongen for å bli klar til VM på hjemmebane. Dette var trolig 37-åringens siste sjanse til å være med og kjempe om VM-medaljer.

I fallet torsdag, da han fra startnummer ni, ledet VM-rennet, kuttet han seg kraftig i leggen. Han ble kjørt til sykehuset i Vail så raskt som mulig. Der gjennomgikk han en liten operasjon, og det ble klart at han ikke kunne stille i flere konkurranser i VM, melder Det amerikanske skiforbundet i en pressemelding.

Miller ble utskrevet fra sykehuset umiddelbart etter det lille medisinske inngrepet, og alt tyder på at ikke bare VM, men at også resten av sesongen er over for hans del.

Det er foreløpig ikke kjent om Bode Miller har planer om å legge skiene på hylla, men mange ting kan tyde på det etter torsdagens stygge fall. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere