RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Det er ikke 100 prosent sikkert at Heidi Weng slutter seg til høydesamlingen i Seiser Alm sammen med blant andre Marit Bjørgen og Therese Johaug.
Det er ikke 100 prosent sikkert at Heidi Weng slutter seg til høydesamlingen i Seiser Alm sammen med blant andre Marit Bjørgen og Therese Johaug. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Weng kan bli «skilt» fra Bjørgen og Johaug

Det er ikke 100 prosent sikkert at Heidi Weng slutter seg til høydesamlingen i Seiser Alm sammen med blant andre Marit Bjørgen og Therese Johaug.

Mens Bjørgen og Johaug kun går torsdagens 10 kilometer i NM, ønsker Weng å gå samtlige fire NM-distanser helt fram til søndagens stafett.

– Jeg liker å gå skirenn og har gode erfaringer med å konkurrere meg i form. Heller det enn å daffe rundt i Seiser Alm, sier Weng.

Men kanskje blir det høydeopphold likevel, selv om avreisen til Italia blir et par dager senere enn for de mer meritterte landslagskollegene.

– Jeg liker å skaffe meg noen hardøkter foran et høydeopphold, sier Weng.

I så fall er NM en god arena. Der er konkurransen omtrent like hard som i et verdenscuprenn.

Roar Hjelmeset, assisterende landslagstrener, tror det er sannsynlig at også Weng drar på høydesamling.

– Det kan være at vi må ta en runde med Heidi. Avgjørelsen blir tatt i helgen. Det er ikke sikkert at Heidi reiser nedover, men mest sannsynlig ender det med det. Og så er det også slik at det er lettere å dra dit om man har lyktes i NM, sier Hjelmeset. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere