*Nettavisen* Sport.

Spørsmålet som fikk Kowalczyk rasende

RASENDE: Justyna Kowalczyk likte ikke spørsmålet hun fikk fra en polsk journalist.

RASENDE: Justyna Kowalczyk likte ikke spørsmålet hun fikk fra en polsk journalist. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Den polske langrennsstjernen var lite fornøyd med polsk journalist.

02.03.15 15:35

Justyna Kowalczyk hadde ikke noe stort mesterskap i Falun.

Polakken endte opp med kun én medalje, bronsemedaljen på lagsprinten.

Nå forteller hun at hun gleder seg til å kunne legge sesongen bak seg, en sesong hun aller helst vil glemme så fort som overhodet mulig.

På spørsmål fra en polsk journalist om hun burde endre oppladningen før neste sesong og ikke ha en så avslappet tilnærming til sporten, raser Kowalczyk.

- Jeg forstår ikke hvorfor dere vil at jeg skal være mindre avslappet. På den ene siden vil dere at jeg, og alle idrettsutøvere, skal være hundre prosent fokusert på å prestere gode resultater. På andre siden vil dere ha en mer avslappet tilnærming. Hvorfor? spør Kowalczyk, ifølge Expressen.

- Det handler om mitt liv og mine resultater. Jeg kommer ikke til å endre meg, spesielt ikke på grunn av at noen snakker «dritt», fortsetter hun.

Denne sesongen har den polske langrennsstjernen vært en mye svakere utgave av seg selv, enn hva vi har vært vant til å se tidligere sesonger.

Nå gjenstår det kun ett høydepunkt for Kowalczyk før sesongen er over, nemlig Vasalopet.

Neste sesong har hun planer om å kunne revansjere seg, og hun forteller ifølge Expressen at hun kun vil gå maksimalt ett mislykket løp neste sesong, og ikke som i år med ett vellykket løp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.