RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MANGE OVERRASKELSER: Get-ligaen har ikke utspilt seg slik mange eksperter trodde så langt.
MANGE OVERRASKELSER: Get-ligaen har ikke utspilt seg slik mange eksperter trodde så langt. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)

Sportssjef Salsten: - Dette har overrasket mest

Sist oppdatert:
Get-ligaen mer uforutsigbar enn ekspertene trodde på forhånd.

Det gleder Petter Salstens ishockeyhjerte at årets eliteserie ser ut til å bli mer spennende og uforutsigbar enn ekspertene spådde.

Så langt synes østfoldlagene Stjernen og Sparta Sarpsborg å ha gjort de rette tingene foran sesongstarten, mens de to store favorittene, forrige sesongs NM-vinner Stavanger og serievinner Vålerenga, har skuffet litt i de første fem-seks kampene.

- Det mest overraskende er at de to antatt beste har trøblet. Det er positivt med Stjernen og Sparta. Sparta visste jeg var sterke, men det er ekstra gledelig at Stjernen er tilbake i toppen, sier sportssjefen i Norges Ishockeyforbund til NTB.

Når eliteserien avsluttes i begynnelsen av mars, er det mye mulig at «de to store» også troner øverst, men kampen om «bøtta» kan bli mer spennende enn på lenge med Østfold-lagene i godt driv.

Mjøslagene – Storhamar og Lillehammer – som var tapende semifinalister forrige sesong, har bare overbevist i enkeltkamper. Lørenskog, som startet forrige sesong med 20 minuspoeng, har heller ikke fått noen flying start. Frisk Asker og Manglerud Star har begge tatt poeng mot de antatt bedre lagene.

- Hva er årsaken til at ekspertene så langt har tatt feil?

- Det kan jo hende at både Stavanger og Vålerenga har brukt mye krefter på Champions Hockey League, men likevel: Det er tidlig i sesongen, og alle lagene er kapable til å slå alle. Det gjør det hele mer interessant, sier Salsten til NTB. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere