RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterk prestasjon av Oilers

SEIER: Christian Dahl- Andersen og Stavanger Oilers slo finse Tappara torsdag.
SEIER: Christian Dahl- Andersen og Stavanger Oilers slo finse Tappara torsdag. Foto: Carina Johansen (NTB Scanpix)
Slo finske Tappara Tammerfors i Champions League.

Stavanger Oilers kom under med 0-1 mot finske Tappara Tammerfors, men kom sterkt tilbake i kampen og sikret seg til slutt 2-1-seier etter straffeslag.

Før ti minutter var spilt av Stavangers første mesterligakamp på hjemmeis lå det norske laget under med 0-1. Antti Erkinjuntti hadde sendt de finske gjestene i ledelsen da Stavanger var i undertall.

Først halvannet minutt før slutten på annen periode greide siddisene å svare. Dan Kissel dro seg rundt buret og vred pucken mot mål. Juha Metsola i Tappara-buret la seg på pucken, men dommerne besluttet at den var inne. TV-bildene viste ikke tydelig at pucken var over linjen, og dommeravgjørelsen fikk det til å koke i de finske hjelmene.

Men finnene klarte ikke å bruke irritasjonen til noe konstruktivt. Verken i den tredje perioden eller i forlengningen klarte noen av lagene å få pucken i mål. Dermed måtte kampen avgjøres på straffeslag.

Den avgjørende straffen var det Jean-Michel Daoust som fikk æren av å sette i Tappara-buret. For på den påfølgende straffen misset Josh Green for gjestene.

Oilers vant også forrige gang i de var i aksjon i mesterligaen. Da med 5-4 borte mot tsjekkiske Ocelari Trinec. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere