RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stöckl har funnet Sjøens erstatter

HAR IMPONERT: Joachim Hauer har vist gode takter på trening i Midtstuen. Nå belønnes han med en plass på verdenscuplaget.
HAR IMPONERT: Joachim Hauer har vist gode takter på trening i Midtstuen. Nå belønnes han med en plass på verdenscuplaget. Foto: Simen Lønning (Nettavisen)
Sist oppdatert:
Joachim Hauer får sjansen i verdenscupen.

18 år gamle Phillip Sjøen fikk litt av en start på verdenscupkarrieren i hopp da han i den offisielle treningsomgangen hoppet for langt.

Sjøen strakk seg til 148 meter og hadde ingen sjanse til å holde seg på beina i Klingenthal.

Unggutten slapp unna fallet uten alvorlige skader, men må stå over helgens verdenscuprenn i Kuusamo.

Hauer får sjansen
Laget landslagstrener Alexander Stöckl sender til Kuusamo blir ikke offentliggjort før tirsdag, men etter hva Nettavisen erfarer, har østerrikeren plukket ut Joachim Hauer som Sjøens erstatter. 

Oslo-gutten Hauer har vært god på trening i Midtstuen de siste ukene, og var også med i diskusjonen om å få komme med på laget som reiste til Klingenthal. 

I likhet med Sjøen, representerer Hauer Bekkelaget Sportsklubb og Kollenhopp.

Med unntak av Sjøens forfall blir det ingen endringer i forhold til laget som stilte under verdenscupåpningen i Tyskland.

God sesongstart
Det betyr at Rune Velta, Anders Fannemel, Anders Jacobsen, Tom Hilde, Anders Bardal og Joachim Hauer skal representere Norge i Kuusamo.

Det norske laget fikk en god start på sesongen i tyske Klingenthal med en tredjeplass i lagkonkurransen, samt en fjerdeplass til Anders Fannemel i det individuelle rennet.

Fannemel har den siste tiden imponert på trening, og kun et noe svakere hopp i 2.omgangen i Klingenthal gjorde at han ikke kom seg på pallen.

Nettavisen har vært i kontakt med landslagstrener Alexander Stöckl, men han vil ikke kommentere uttaket før det blir offentliggjort tirsdag.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere