Storhamars bussjåfør omkom

TUNG OPPLADNING: Storhamar og kaptein Mads Hansen fikk en lite hyggelig opptakt til søndagens bortekamp i Getligaen mot Lillehammer.

TUNG OPPLADNING: Storhamar og kaptein Mads Hansen fikk en lite hyggelig opptakt til søndagens bortekamp i Getligaen mot Lillehammer. Foto: Anette Karlsen (NTB scanpix)

- Det var forferdelig og påvirket oss selvfølgelig, sier kapteinen.

28.12.14 20:39

Storhamar-spillernes tur til bortekampen mot Lillehammer fikk et ulykkelig utfall. Lagets sjåfør fikk et illebefinnende, kjørte av veien og omkom, skriver VG.

Sjåføren skal ha fått hjertestans og kjørte deretter ut i grøfta ved siden av Nordsetervegen.

Ifølge TV 2 fikk hjelpemannskaper fikk satt i gang bussjåførens hjerte igjen med en hjertestarter, men sjåføren omkom desverre senere på ettermiddagen.

Bussen som fraktet spillerne til Lillehammer kjørte av veien rundt én kilometer fra Kristins Hall, der lagene skulle møtes til eliteseriekamp i ishockey.

Storhamars spillere og ledere opplevde episoden som dramatisk, men de var ikke kjent med at bussjåføren var død da de gikk den siste kilometeren opp til kamparenaen.

Ingen av passasjerene ble skadd i utforkjøringen, og kampen mellom Lillehammer og Storhamar kunne starte som planlagt.

Eter å ha banket naboen 5-1 i mjøsderbyet snakket Storhamar-kaptein Mads Hansen til TV 2 om hendelesene.

- Det var forferdelig og påvirket oss selvfølgelig, sa en preget Hansen.

- Vi har fått noen beskjeder i etterkant, men det ønsker jeg ikke gå inn på. Det var en skremmende, skummel og utrolig trist hendelse.

- Det var ekkelt og dramatisk da bussen forsvant oppover i skråningen utenfor veien. Alle spillerne har det bra. De kom seg raskt ut av bussen, sier Storhamar-leder Mathias Saxrud til VG.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.