RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Super-Tiril med mesterlig sisteetappe

ANKERKVINNE: Tiril Eckhoff er Norges nye ankerkvinne, etter Tora Berger.
ANKERKVINNE: Tiril Eckhoff er Norges nye ankerkvinne, etter Tora Berger. Foto: Samuel Kubani (Afp)
Men ankerkvinnen kunne ikke redde mer enn en femteplass for Norge.

Tiril Eckhoff har vist god form i år, og har virkelig etablert seg som en av verdens beste skiskyttere.

Lørdag måtte hun gå på lag med resten av det norske laget, da det var duket for stafett. Allerede på de to første etappene viste det seg at det norske laget ikke skulle ha en sjanse lørdag. Før den tredje etappen vekslet Norge som nummer 16, 1.45.8 bak ledende Russland.

Til slutt endte det norske laget opp som nummer fem, 46 sekunder bak seirende Tyskland. Tyskerne vant stafetten, med Hviterussland på andreplass og Tsjekkia på tredjeplass.

- Skytemessig har det vært alt for dårlig av Norge, konkluderte NRKs ekspert Olav Lunde.

Elise Ringen gikk Norges første-etappe, Synnøve Solemdal gikk på andre etappe, Fanny Welle-Strand Horn gikk tredje etappe og Tiril Eckhoff avsluttet for det norske laget.

Ringen, som ikke har gått stafett på en stund, var ikke så verst fornøyd med etappen sin, men innrømmer på NRK etter etappen at det ble tungt på slutten.

- Jeg følte førsterunden gikk veldig greit. Men det blei veldig tungt på sisterunden. Da måtte jeg helt i bunn, men jeg tapte litt på slutten der, sa hun.

Søndag er det jaktstart for kvinnene. Der går Tiril Eckhoff ut som nummer tre, og er en av storfavorittene til å vinne det løpet.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere