RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svensk hjemmejubel i Åre

SEIER: Det ble hjemmeseier i Åre.
SEIER: Det ble hjemmeseier i Åre. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)
Nina Løseth kjørte ut.

Maria Pietilä Holmner suste inn til svensk hjemmeseier i lørdagens verdenscupslalåm i Åre. For Nina Løseth ble rennet ødelagt etter en hekt i første omgang.

Pietilä Holmner taklet presset og forsvarte ledelsen sin. Hun holdt unna for den slovenske alpinstjernen Tina Maze med 6/100 sekund. Svenskene kunne også juble for Frida Hansdotters tredjeplass.

Løseth fikk ikke være med på moroa da alt skulle avgjøres. I første omgang kjørte 25-åringen fra Ålesund meget bra fra start, men var uheldig og hektet innerskien i en port.

Dermed var slalåmrennet over for Løseth nærmest før det hadde begynt. Det var visse forventninger til henne etter femteplassen i Levi i november.

– Jeg tar ikke dette så tungt. Sånn er slalåm. Jeg er veldig fornøyd med at jeg ga gass i dag. Det er bedre å holde på sånn enn å gjøre ting halvveis. Det viktigste er at jeg føler at kjøringen fortsatt sitter. Jeg tar de neste gang, sa Løseth til NRK.

Hun var eneste norske innslag i lørdagens slalåm. Slalåmrennet skulle opprinnelig gå i franske Courchevel, men måtte flyttes til Åre på grunn av snømangel. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere