RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
GRAVID: Marit Bjørgen venter barn i desember.
GRAVID: Marit Bjørgen venter barn i desember. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

Svensk journalist: - Vi får fred og ro i én vinter. Så kommer Bjørgen og knuser drømmene våre igjen

Expressens Ludvig Holmberg tror Marit Bjørgen vil slå tilbake med et smell i VM i Lahti i 2017.

Tirsdag kom beskjeden om at Marit Bjørgen er gravid, og mister hele kommende skisesong. Bjørgen har likevel vært klar på at hun ønsker å satse mot VM i Lahti i 2017, og også mot OL i Pyeonchang året etter.

Send dine gratulasjoner til Marit Bjørgen her.

Både lagvenninner og konkurrenter har gledet seg med langrennsdronningen etter at beskjeden om svangerskapet kom ut. Særlig konkurrentene er nok glade for at de slipper å møte Bjørgen i skiløypene neste vinter.

Ludvig Holmberg i svenske Expressen tror likevel at gleden over å endelig ha sjanse til å vinne verdenscupløp i langrenn igjen vil bli kortvarig.

- Charlotte Kalla, Stina Nilsson og gjengen kommer til å få en litt enklere sesong i vinter. Så kommer Bjørgen tilbake. Regn med det. Hun kommer til å knuse drømmene våre, skriver han.

SKRIBENT: Ludvig Holmberg er skribent i svenske Expressen.

Holmberg tror at avbrekket kan være perfekt for 35-åringen. Bjørgen kan nemlig få koblet litt av, før hun igjen vil stå på startstrekken i VM om to år.

Det har gått rykter om at Bjørgen nå kommer til å legge opp, på tross av at hun har avkreftet dette selv. Holmberg, som husker å ha spurt den norske langrennsstjernen om å legge opp etter VM i Falun i vinter, tror ikke noe på de ryktene.

- Om jeg ser inn i spåkulen min, så står Bjørgen på start når VM starter i Lahti i 2017. Og etter løpet vil vi igjen stå der og spørre om det ikke snart er på tide at hun legger opp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere