RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tampa Bay Lightning videre i NHL-sluttspillet

Tampa Bay Lightning slo Detroit Red Wings 4-3 i kamper i åttedelsfinalen i NHL-sluttspillet.
Tampa Bay Lightning slo Detroit Red Wings 4-3 i kamper i åttedelsfinalen i NHL-sluttspillet. Foto: Kim Klement (Reuters)
Sist oppdatert:
Tampa Bay Lightning slo Detroit Red Wings 2-0 i den sjuende og avgjørende kampen i sluttspillserien, og er dermed videre til kvartfinalene.

Tamba Bay Lightning lå under 2-3 i kamper, men med kniven på strupen klarte laget å vinne 5-2 i forrige kamp i Detroit, og fulgte opp med seier også i kamp nummer sju onsdag kveld.

Kampen var målløs helt til Braydon Coburn ga hjemmelaget ledelsen 1-0 i begynnelsen av den siste perioden. Drøye minuttet før full tid satte Anton Stralman spikeren i kista med 2-0-scoringen i åpent mål.

Tampa Bay Lightning møter Montral Canadiens i kvartfinalen, og vinneren der møter enten New York Rangers eller Washington Capitals i semifinalen.

De første kvartfinalekampene går allerede torsdag kveld. Mats Zuccarellos Rangers tar imot Capitals på hjemmeis i Madison Square Garden, mens Anaheim Ducks får besøk av Calagary Flames.

Det er imidlertid usikkert om Zuccarello spiller etter at han ble truffet av en puck i hodet i den siste kampen mot Pittsburgh Penguins. Zuccarello var den eneste av blåtrøyenes helter som ikke deltok på den siste treningen onsdag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere