RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Daniel-André Tande tok fjerdeplassen i det første individuelle rennet i årets Sommer Grand Prix i hopp.
Daniel-André Tande tok fjerdeplassen i det første individuelle rennet i årets Sommer Grand Prix i hopp. Foto: Rafal Rusek/rex/shutterstock (Shutterstock)

Tande på fjerdeplass i Wisla

Daniel-André Tande endte som nummer fire i åpningsrennet i Sommer Grand Prix i hopp. Det ble dobbelt polsk med Dawid Kubacki som vinner.

Tande hadde fire poeng å hente inn på Maciej Kot foran finaleomgangen. Kongsberg-hopperen landet på 125,5 meter, mens Kot hadde 133 meter. Tyske Karl Geiger var 1,5 poeng foran etter et hopp på 130 meter.

I finalen økte Tande med en halvmeter, men hjemmehopperen Dawid Kubackis 132,5 meter klarte ingen å tukte. Både Geiger og Kot tok seg også forbi nordmannen, som endte opp med den sure fjerdeplassen.

Kubacki slo Kot med 3,4 poeng, mens Geiger var bak med 5,1. Tande hadde 6,3 poeng opp til pallplassen.

Kenneth Gangnes var tidlig ut i 1. omgang, og et svev på 123,5 meter holdt til niendeplass. I finalen slo han til med 127 meter, men klarte bare å avansere en plassering med sine totalt 241,2 poeng.

Robert Johansson landet på 123 meter i begge hoppene, og med 239,5 poeng holdt det til 10.-plass.

Anders Fannemel fant ikke flyten i sitt første hopp og landet på bare 120,5 meter men med 127 meter i finalen hoppet han seg opp fra 30.- til 21.-plassen.

Joachim Ødegaard Bjøreng endte sist i rennet med sine 100,5 meter.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere