RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tarjei Bø tvilsom til sesongstarten

Skiskytteren Tarjei Bø har pådratt seg en liten forkjølelse. Det gjør ham usikker til helgens sesongstart på Sjusjøen.
Skiskytteren Tarjei Bø har pådratt seg en liten forkjølelse. Det gjør ham usikker til helgens sesongstart på Sjusjøen. Foto: Lise Åserud (NTB scanpix)
Skiskytteren Tarjei Bø har pådratt seg en liten forkjølelse. Det gjør ham usikker til helgens sesongstart på Sjusjøen.

Bø er på bedringens vei, og vil mest sannsynlig være i trening igjen innen et par dager, heter det i en pressemelding fra skiskytterforbundet.

– Han har vist gode takter på trening i hele sommer og høst, og han er topp motivert for sesongen. Vi tar ingen sjanser med formen hans, sier landslagssjef Egil Gjelland.

Tarjei Bø har kjent litt til en forkjølelse de siste dagene, og han håper å kunne starte til helgen. Hvis han ikke er 100 prosent frisk, vil han ikke risikere noe med tanke på verdenscupåpningen i Östersund i månedsskiftet.

– Dette avbrekket tar jeg med knusende ro. Formen har vært solid gjennom hele oppkjøringen, med store treningsmengder og fysiske testrekorder, så nå vil jeg ikke ta noen sjanser ved å presse kroppen for tidlig. Fokus er på å bli frisk og få inn en del trening på ski før verdenscupen er i gang. Jeg kommer til å følge godt med på signalene kroppen gir før jeg deltar til helgen, men jeg håper å stille til start, sier Bøe.

Fredag blir avgjørelsen tatt om han går eller ikke på Sjusjøen. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere