*Nettavisen* Sport.

Thoresen: - Vi var heldige som slapp unna sist

Stavanger-trener Petter Thoresen bryr seg ikke om hvor «byttå» løftes. Han vil benytte første anledning til å sikre nok en kongepokal – og det kan bli i Hamar OL-amfi torsdag. Foto: Carina Johansen (NTB Scanpix)

Stavanger-trener Petter Thoresen bryr seg ikke om hvor «byttå» løftes. Han vil benytte første anledning til å sikre nok en kongepokal – og det kan bli i Hamar OL-amfi torsdag.

16.04.15 08:10

Tittelforsvarer Stavanger har ingen planer om å spare gulljubelen til de eventuelt spiller i egen stue i den sjuende og siste finalen.

– Vi har fått sjansen til å vinne NM, og den må vi benytte oss av med en gang, sier Petter Thoresen til NTB.

– Det blir derimot ingen enkel jobb og vi må spille bra. Vi må heve spillet vårt fra den forrige kampen, for da var vi heldige som slapp unna med seier. Vi vant foran et fullsatt OL-amfi sist og kan gjøre det igjen, sier Thoresen.

Thoresen har vært trener for Stavanger siden 2009. De kan nå ta sin femte «bøtte» og den fjerde strake. Den første tittelen kom i 2010.

– Som trener har jeg ikke fokus på dette. Det er noe som gjerne hører til i så tette møter, men jeg er mest opptatt av at vi skal spille best mulig til en hver tid, sier Thoresen.

Torsdag kveld fulgte den ishockey-interesserte treneren sønnen Patrick Thoresen og SKA St. Petersburg i den tredje kampen i KHL-finalen. Det endte med 1-2-tap etter at Bars Kazan snudde til seier mot slutten av kampen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.