RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Thoresen dropper VM

Patrick Thoresen dropper VM på grunn av skadeproblemer denne sesongen.
Patrick Thoresen dropper VM på grunn av skadeproblemer denne sesongen. Foto: Jonathan Nackstrand (Afp)
Patrick Thoresen dropper VM på grunn av skadeproblemer denne sesongen. Dermed kan Norge mangle sine to største stjerner i Hviterussland.

Det bekrefter Thoresen overfor NRK.

– Grunnen er at jeg har slitt med lysken siden oktober og hatt småplager i kneet etter skaden jeg fikk tidligere i år, sier han.

Thoresen har nylig skrevet under en ny kontrakt med KHL-klubben SKA St. Petersburg, og han vil prioritere å bli helt skadefri før neste sesong.

– Det er ikke så vondt at jeg ikke kunne ha spilt, men jeg vil ikke være småskadd langt ut i mai. Derfor har jeg valgt å droppe VM denne gangen.

Han sier det er en kjedelig avgjørelse å ta.

– Jeg har det alltid gøy når jeg er med landslaget, men nå har jeg kommet i en sånn alder at jeg må lytte til kroppen og ikke presse den for hardt. Jeg håper å kunne holde på i fire-fem år til, men presser jeg kroppen for hardt så kan det hende det ikke går.

Norges andre internasjonale ishockeystjerne, Mats Zuccarello Aasen, skal spille sluttspill med NHL-klubben New York Rangers.

De starter sluttspillet mot Philadelphia Flyers torsdag, og Zuccarello blir ikke med dersom de fortsatt er med når VM starter.

Norge VM-åpner mot Italia 10. mai. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere