Thoresen etter storseier: - Dette var deilig!

FORNØYD: Patrick Thoresen er kjempefornøyd med starten SKA St. Petersburg har fått i sluttspillet.

FORNØYD: Patrick Thoresen er kjempefornøyd med starten SKA St. Petersburg har fått i sluttspillet. Foto: Anders Bakkerud Larsen (Mediehuset Nettavisen)

Patrick Thoresen bidro med én målgivende pasning i storseier.

SKA St. Petersburg knuste Torpedo hele 6-3 i den første åttedelsfinalen i Gagarin Cup, som er sluttspillet i den russiske proffligaen, KHL.

Nordmannen bidro med én målgivende pasning i hjemmeseieren, som i realiteten aldri var spesielt spennende med tanke på hvem som skulle vinne.

God start
- Vi fikk et mål i det andre byttet, så vi fikk den best tenkelige starten. Så scorer vi i overtallsspill like etter det, så vi fikk en liten luke og senket skuldrene tidlig i kampen, sier en fornøyd Thoresen til Nettavisen.

Nordmannen var nest sist på den andre scoringen, og etter førsteperioden ledet hjemmelaget med 3-1.

Thoresen synes det var deilig å notere seg for målpoeng.

- Ja, absolutt! Jeg er fornøyd med det, og mest av alt at vi vant. Det var deilig å se at overtallsspillet vårt funka bedre i dag, det har vi slitt en del med i det siste, smiler Thoresen.

Fjernet all tvil
Tre scoringer i midtperioden fjernet all tvil om hvor seieren skulle ende, og et hjemmelag på reservegir i sisteperioden slapp gjestene tilbake i kampen, men aldri nok til at Torpedo truet St. Petersburg-laget.

- Det er veldig viktig for selvtilliten, og det er klart at kampene kommer tett nå fremover. Det er fire kamper på fem dager, så det gjelder å være våken fra start. dette var en deilig i en serie som fort kan bli veldig lang, forteller Hamar-gutten.

Favoritter
SKA har hatt en meget god sesong, og endte på andreplassen i sin avdeling, bak CSKA Moskva, som er en av storfavorittene til å vinne Gagarin Cup, sammen med Thoresens lag.

Og det skal nok mye til for at Torpedo skal klare å ødelegge for KHL-profilens lag.

- Det er klart at vi er store favoritter til å vinne, det skal jeg innrømme. Hver kamp lever sitt eget liv, og vi må ta hver kamp like seriøst og være godt forberedt.

- De har gode spillere i alle posisjoner, og de har noen giftige importer som kan vinne kamper for dem. Vi må bare se fremover til morgendagens kamp, forteller en glad nordmann.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.