RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SCORER: Patrick Thoresen fortsetter å imponere i KHL, og scoret sitt andre mål på to kamper på onsdag.
SCORER: Patrick Thoresen fortsetter å imponere i KHL, og scoret sitt andre mål på to kamper på onsdag. Foto: Carina Johansen (NTB Scanpix)

Thoresen med sitt andre mål på to kamper

Men nordmannens lag nesten-kollapset mot slutten.

Patrick Thoresen ser virkelig ut til å ha funnet målformen i den russiske KHL-ligaen.

Nordmannen tegnet seg på scoringslisten for første gang denne sesongen da hans SKA St. Petersburg slo Traktor Tsjeljabinsk 6-2 på mandag, og onsdag nettet Thoresen igjen da laget møtte Jugra Khanty-Mansijsk.

Overkjøring
Scoringen kom i det som var en forrykende førsteperiode for St. Petersburg, som gjorde fire mål i løpet av kampens tolv første minutter.

Thoresens scoret 3-0-målet for St. Petersburg, etter at lagkamerat Tony Martensson hadde snappet opp pucken og gått strake veien mot målet. Avslutningen ble reddet, men på returen var altså Thoresen på plass og satte inn 3-0.

Se video av målet nederst i artikkelen.

Men selv om St. Petersburg ledet 4-0 etter første periode, ble det en langt mer spennende kamp enn de fleste hadde regnet med på det tidspunktet.

Seks målpoeng
Vertene scoret to mål i midtperioden, og med et tredje mål tidlig i siste periode ble det plutselig en nervepirrende avslutning på kampen.

St. Petersburg rodde imidlertid i land en 4-3-seier, hvilket betyr at laget fortsetter i det samme sporet etter en meget imponerende sesongstart.

St. Petersburg har vunnet samtlige seks kamper i ordinær tid, og topper dermed klart den vestlige divisjonen i Russland med 18 poeng.

Thoresen står med fire assister i tillegg til de to målene så langt i sesongen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere