Gå til sidens hovedinnhold

Thoresen med sitt andre mål på to kamper

Men nordmannens lag nesten-kollapset mot slutten.

Patrick Thoresen ser virkelig ut til å ha funnet målformen i den russiske KHL-ligaen.

Nordmannen tegnet seg på scoringslisten for første gang denne sesongen da hans SKA St. Petersburg slo Traktor Tsjeljabinsk 6-2 på mandag, og onsdag nettet Thoresen igjen da laget møtte Jugra Khanty-Mansijsk.

Overkjøring
Scoringen kom i det som var en forrykende førsteperiode for St. Petersburg, som gjorde fire mål i løpet av kampens tolv første minutter.

Thoresens scoret 3-0-målet for St. Petersburg, etter at lagkamerat Tony Martensson hadde snappet opp pucken og gått strake veien mot målet. Avslutningen ble reddet, men på returen var altså Thoresen på plass og satte inn 3-0.

Se video av målet nederst i artikkelen.

Men selv om St. Petersburg ledet 4-0 etter første periode, ble det en langt mer spennende kamp enn de fleste hadde regnet med på det tidspunktet.

Seks målpoeng
Vertene scoret to mål i midtperioden, og med et tredje mål tidlig i siste periode ble det plutselig en nervepirrende avslutning på kampen.

St. Petersburg rodde imidlertid i land en 4-3-seier, hvilket betyr at laget fortsetter i det samme sporet etter en meget imponerende sesongstart.

St. Petersburg har vunnet samtlige seks kamper i ordinær tid, og topper dermed klart den vestlige divisjonen i Russland med 18 poeng.

Thoresen står med fire assister i tillegg til de to målene så langt i sesongen.

HTML EMBED
Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus

Kommentarer til denne saken