RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
UTE: Patrick Thoresen og SKA St. Petersburg er ute av KHL-sluttspillet.
UTE: Patrick Thoresen og SKA St. Petersburg er ute av KHL-sluttspillet. Foto: Anders Bakkerud Larsen (Mediehuset Nettavisen)

Thoresens klubb ute av KHL-sluttspillet

Sist oppdatert:
Mens Jonas Holøs kunne juble.

Patrick Thoresen og hans SKA St. Petersburg er ute av KHL-sluttspillet. Det ble klart fredag ettermiddag da Thoresens klubb tapte for Lokomotiv Jaroslavl.

Sluttresultatet ble 2-0 til Lokomotiv, som har Jonas Holøs i troppen.

Jurij Petrov sendte Lokomotiv i føringen tre minutter ut i siste periode, mens Vitalij Visjnevskij la på til 2-0 rundt ti minutter før sluttsignalet lød.

Lokomotiv ledet 3-2 i kamper før oppgjøret og med 4-2 i best av sju-serien, kunne Jonas Holøs og hans kumpaner juble for en plass i semifinalen.

Holøs' klubb har aldri tidligere vunnet KHL-sluttspillet, men gikk til topps i den gamle russiske ligaen i 1997, 2002 og 2003. Lokomotiv er mest kjent som laget som var involvert i en fatal flykrasj i 2011. 43 mennesker mistet livet.

Jonas Holøs fikk 19 minutter og 21 sekunder på isen i fredagens kamp, mens Patrick Thoresen totalt fikk 20 minutter og 17 sekunder på isen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere