RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Toppscoreren blir i Vålerenga

VIKTIG: Tobias Lindström tegnet seg på scoringslistene sju ganger i NM-sluttspillet.
VIKTIG: Tobias Lindström tegnet seg på scoringslistene sju ganger i NM-sluttspillet. (Berit Roald / NTB scanpix)
Tobias Lindström har forlenget avtalen.

Den norske ishockeysesongen er fedigspilt og i disse dager jobber klubbene med å sette sammen spillerstallene for neste sesong.

For Vålerenga er en viktig offensiv brikke nå klar. Svenske Tobias Lindström tar nemlig fatt på en sesong til i blått og rødt.

Løperen scoret sju mål og sanket til sammen 17 målpoeng på 18 kamper i NM-sluttspillet. Bare Stavanger Oilers-duoen Dan Kissel og Jean-Michel Daoust var bedre med sine 18 poeng.

I grunnspillet sto Lindström for 41 poeng på 45 kamper, fjerde best av VIF-spillerne.

- Dette er en signering vi er veldig glade for. Lindström var toppscorer for oss i sluttspillet, og var en sentral brikke i laget hele sesongen. Dette var en spiller det var viktig for oss å beholde, og når vi ble enige om en sesong til er vi svært glade, sier klubbdirektør Jan Tore Kjær til Vålerengas nettsted.

Tidligere i vår ble det klart at Sondre Olden, Vålerengas nest beste poengsanker både i grunnserien og sluttspillet, skal spille det svenske eliteserielaget Brynäs fra neste sesong. Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere