RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uønsket på Manhatten - i natt senket han Zuccas Rangers

MATCHVINNER: Brad Richards var uønsket i New York Rangers. I natt senket han gamleklubben.
MATCHVINNER: Brad Richards var uønsket i New York Rangers. I natt senket han gamleklubben. Foto: Frank Franklin Ii (Ap / NTB scanpix)
Brad Richards ble matchvinner mot sin tidligere klubb

NY RANGERS – CHICAGO 0-1

NEW YORK(Nettavisen): Før sesongen bestemte New York Rangers seg for at de heller ville gi Brad Richards 110 millioner kroner enn å beholde kontrakten hans. I natt senket han gamleklubben da Chicago Blackhawks slo laget til Mats Zuccarello.

- Det er en bonus å få en scoring i denne bygningen mot dem, og det er ikke vondt ment. Jeg har ikke noe vondt å si om klubben eller New York. Alle vet hvor mye jeg elsket å spille der. Det var veldig kult å score mot dem, og vinne kampen, sier Richards.

Selv om Richards og Rangers egentlig ville fortsatte samarbeidet var det økonomisk nødvendig for klubben å kjøpe ham ut.

Richards produserte ikke nok målpoeng for en spiller med en årslønn på 6,67 millioner dollar, og en kontrakt som varte helt til 2020. Og hvis 34-år gamle Richards hadde lagt opp i løpet av Rangers-tilværelsen ville New York-lagets lønnstak blitt senket med flere millioner dollar.

Leder
Richards er fortsatt godt likt blant tidligere lagkamerater. Forrige sesong sto han frem som en naturlig ledertype etter at kaptein Ryan Callahan ble byttet bort til Tampa Bay Lightning.

- Det er alltid kjedelig å tape, men moro for ham å score, sier Zuccarello til Nettavisen.

Nattens tap var det første for Rangers siden 4. mars da de tapte mot Detroit på bortebane. De fem siste seierne kom takket være sterkt forsvarspill, og mot Chicago var det angrepspillet som sviktet.

- Vi spiller jo bra defensivt, men det skjer ikke så mye offensivt. Vi må samle oss, nå har vi en del kamper som kommer her nå så får vi prøve å endre på det, sier Zuccarello til Nettavisen.

IKKE VEIEN: Mats Zuccarello Aasen og hans Rangers gikk på et surt hjemmetap mot Chicago Blackhawks.

Rangers mente de ble snytt for scoring midtveis i første periode. Dominic Moore fikk pirket pucken inn i buret bak Scott Darling, men dommeren hadde allerede blåst fordi han mente Darling hadde kontroll på pucken. Reprisen viste at dommeren muligens reagerte for raskt.

Lundqvist
En time før kampen holdt Henrik Lundqvist pressekonferanse for å meddele at han er helt frisk etter skaden som har holdt ham ute av spill siden starten av februar.

- Jeg føler meg bra. Jeg gleder meg til å komme tilbake, sier Lundqvist.

Det var under kampen mot Carolina Hurricanes at Lundqvist ble truffet av et skudd i halsen. Han fullførte kampen, og det ble først antatt at skaden ikke var alvorlig, men en legesjekk viste at han hadde fått en rift i en blodåre Et par dager senere sa Lundqvist at hvis han hadde spilt videre kunne han risikert å fått hjerneslag. Nå har han fått klarsignal om at han kan spille igjen.

Brad Richards scoret kampens eneste mål 7,19 minutter ut i tredje periode.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere