Utslått av Zucca - kan få sparken

FERDIG: Dan Bylsma, bak til venstre, kan få sparken som hovedtrener i Pittsburgh Penguins. Stjernespilleren Sidney Crosby foran til høyre.

FERDIG: Dan Bylsma, bak til venstre, kan få sparken som hovedtrener i Pittsburgh Penguins. Stjernespilleren Sidney Crosby foran til høyre. Foto: Charles Leclaire (Reuters / NTB scanpix)

Pittsburgh Penguins gjør store endringer i lederapparatet.

16.05.14 18:25

Natt til onsdag vant Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers den syvende kampen mot Pittsburgh Penguins, og avanserte til finalen i den østre avdelingen i NHL-sluttspillet.

Tapet var en stor smell for Penguins, som har to av verdens kanskje beste hockeyspillere i laget, Sidney Crosby og Evgenij Malkin.

Penguins var regnet som favoritter før sluttspillsserien mot Rangers, men Zucca & co. kom tilbake etter å ha ligget under 3-1 i kamper, og vant til slutt 4-3.

Det var dråpen som fikk Penguins til å gjøre store endringer i klubben.

General manager i klubben, Ray Shero, fikk fredag sparken etter det skuffende resultatet i sluttspillet.

Klubben har inntil videre ansatt Jason Botteril som midlertidig general manager, og han skal vurdere om hovedtrener Dan Bylsma skal være med videre.

- Fansen er ikke fornøyd med resultatene. Vi er sikre på at vi vil oppnå bedre resultater nå som vi gjør endringer, sa David Morehouse, pressesjef i Penguins, på en pressekonferanse.

Videre forteller de at de ønsker å ha på plass erstattere så raskt som mulig.

Bylsma har vært Penguins-trener siden 2008-sesongen, og har ledet laget til étt Stanley Cup-trofe.

Lørdag fortsetter reisen mot Stanley Cup-troféet for Zucca.

Rangers tar i mot Montreal Canadiens til den første av syv mulige kamper i finaleserien i den østre avdelingen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.