*Nettavisen* Sport.

Vålerenga fortsetter å tape

Vålerengas iskrigere virker fullstendig frakjørt i kampen om å få velge motstander i kvartfinalene i sluttspillet. Laget tapte torsdag 3-4 for nærmeste utfordrer Sparta. Her er Frisk Askers Torstein Nordrum i duell mot Erik Follestad Johansen tidligere i sesongen. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Vålerengas iskrigere virker fullstendig frakjørt i kampen om å få velge motstander i kvartfinalene i sluttspillet. Laget tapte torsdag 3-4 for nærmeste utfordrer Sparta.

Vålerenga-ledelsen gikk ut og sa at de skulle være med å prege eliteserien fram til sluttspillet. Torsdag gikk laget på årets annet strake tap.

Sparta var hakket hvassere i alle spillets faser, og spesielt landslagsspilleren Niklas Roest var vanskelig å stoppe.

Det er fortsatt 15 poeng opp til Lørenskog på fjerdeplassen ettersom også Lørenskog tapte sin kamp (4-6) mot Frisk Asker torsdag.

Endelig for Frisk

Steffen Thoresen var het for Lørenskog og sto for de tre første målene, men vertene lot likevel gjestene får lede kampen hele fire ganger.

Hjemmelaget var selv i ledelsen på stillingen 4-3 i siste periode, men Frisk utnyttet et overtallsspill til å utligne. Deretter tok gjestene ledelsen etter dårlig forsvarsspill av hjemmelaget

Spillerne var ikke flinke nok til å rydde unna foran egen målvakt. Dermed kunne Asker-laget ta sin første seier over Lørenskog på nesten to år.

Sikker Dragons-seier

Storhamar gjorde tre kjappe mål borte mot Stjernen før hjemmelaget reduserte og tok over kampen. Men seieren var egentlig aldri truet, og to nye mål i siste periode gjorde at det endte med en sikker 5-1-seier.

Dermed knappet Alexander Smirnovs gutter inn Stavanger Oilers serieledelse til åtte poeng. Det gjenstår 14 serierunder.

I bunnoppgjøret mellom Kongsvinger og Manglerud Star var det gjestene fra Oslo som var best og vant med 3-1.

Søndag møtes Frisk Asker og Storhamar i Askerhallen. Storhamar har ennå ikke slått Frisk denne sesongen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag