RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga-helt: - Medspillerne gjør det enkelt for meg

SCORING: Tobias Lindström scoret for Vålerenga.
SCORING: Tobias Lindström scoret for Vålerenga. Foto: Anette Karlsen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Vålerenga vant 3-0 i Jordal Amfi.

VÅLERENGA - FRISK ASKER 3-0:

Vålerenga ønsket å slå tilbake etter tap i «sudden death» i den første kvartfinalen mot Frisk Asker.

Søndag fikk de sin revansj. Med scoringer av Tobias Lindström, Andreas Stene og Sondre Olden, sikret de seier 3-0, og dermed 1-1 i kamper.

Fornøyd målscorer
Målscorer Lindström var veldig fornøyd med hvordan kampen gikk.

- Vi spiller bra i tre perioder i dag. Litt svakere i den andre perioden, kanskje, men vi får et bra trykk mot målet deres, sier han til Nettavisen.

Selv om han spilte en veldig god kamp selv, ønsker ikke Lindström å ta mye av æren.

- Jeg har gode medspillere som gjør det enkelt for meg. På målet kommer vi for eksempel tre mot to, og Olden sender den videre til meg. Da har jeg en enkel jobb, forteller svensken.

Han er klar på at Vålerenga antageligvis trenger en borteseier for å ta seg videre til semifinalen. Den håper han at kommer allerede på første forsøk.

- Vi må ta én kamp av gangen, men det er fint å ta initiativet tilbake igjen. Vi satser på en ny seier allerede i neste kamp, forsikrer Lindström.

Favorittene vant
Også Storhamar vant sin kvartfinale, søndag. I lokaloppgjøret, borte mot Lillehammer, ble det seier 3-2. Storhamar vant også den første kvartfinalen, og ligger veldig godt an i kampen om en semifinaleplass.

Et annet lag som både forventes å gjøre det bra, og som også presterer, er Stavanger Oilers. Oilers møter stjernern i kvartfinalene, og sikret ledelse 2-0 i kamper, etter 3-1-seier søndag kveld.

I den siste kvartfinalen trakk Sparta Sarpsborg det lengste strået mot Lørenskog. Gjestene fra Sarpsborg utlignet med det til 1-1 i kamper.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere