Vålerenga vant måldrama mot Manglerud

Vålerenga vant mot Manglerud Star etter å ha tapt tre kamper på rad.

Vålerenga vant mot Manglerud Star etter å ha tapt tre kamper på rad. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Vålerenga fikk en etterlengtet seier.

30.11.14 20:59

Vålerenga tok endelig en seier etter tre kamper uten å vinne. I målfesten mot bynabo Manglerud Star vant VIF 7-6 etter forlenging.

De to Oslo-lagene møttes til en underholdende kamp i Jordal Amfi søndag. Vålerenga ønsket å ende rekken med tap, men måtte virkelig kjempe for seieren.

I første periode ledet VIF to ganger, mens gjestene kom tilbake. Niklas Bröms sørget likevel for at vertene gikk til den første pausen med ledelse 3-2 da han scoret 45 sekunder før de første 20 minuttene var over.

I annen periode så det ut som at VIF skulle sikre seieren, da Tobias Lindström og David Bräck økte ledelsen til 4- og 5-2, men tre scoringer på åtte minutter fra Manglerud sørget for balanse i regnskapet.

I tredje periode sendte Michael Stenersen bortelaget tidlig i føringen. Da så VIF ut til å gå mot tap, men Mathias Trygg utlignet med litt under tre minutter igjen å spille.

I forlengingen ble Rasmus Juell helten da han sørget for Vålerenga-seier i lokaloppgjøret.

Stavanger vant igjen
Stavanger Oilers startet forrykende hjemme mot Stjernen. De avgjorde kampen allerede i første periode. Før det var gått et kvarter ledet serielederen hele 5-0. Gjestenes Robin Axbom pyntet på perioderesultatet med sin scoring to minutter før pause.

Oilers roet ned i de resterende periodene. De begynte riktig nok annen periode på samme vis som den første da Mathias Trettenes scoret etter ett minutt, men flere mål ble det ikke for Stavanger-laget.

Lasse Fjeldstad og Jordan George pyntet på resultatet til 6-3 i annen periode, men truet aldri den suverene serielederen.

Kongsvinger vant endelig
Kongsvinger har hatt en trist sesong i den norske eliteserien. Kun en seier sto hedmarkingene med før den 23. runden.

Mot Lillehammer overrasket tabelljumboen og vant etter straffeslag. Victor Zetterberg satte den avgjørende straffen.

Kongsvinger var nær ved å ta seieren i ordinær tid, men LIK scoret med ett minutt og 28 sekunder igjen å spille.

Frisk Asker passerte Storhamar på tabellen med sin 5-4-seier over Hamar-laget. I en jevn kamp fikk Denny Kearney æren av å sette oppgjørets siste mål i forlengingen. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag