RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Velta med ny pallplass

Tyske Severin Freund vant da Stefan Kraft mislyktes fullstendig i finaleomgangen i Granåsen torsdag. Rune Velta hoppet seg opp fra 7.- til 3.-plass.
Tyske Severin Freund vant da Stefan Kraft mislyktes fullstendig i finaleomgangen i Granåsen torsdag. Rune Velta hoppet seg opp fra 7.- til 3.-plass. Foto: Ned Alley (NTB scanpix)
Tyske Severin Freund vant da Stefan Kraft mislyktes fullstendig i finaleomgangen i Granåsen torsdag. Rune Velta hoppet seg opp fra 7.- til 3.-plass.

– Det var et stykke opp, men Kraft var uheldig i annenomgangen og da ble det meg. Jeg følte han hadde kontroll og at det ble en fjerdeplass, men gledelig med pallen, sa Velta til NRK.

Han virket i det hele tatt litt paff over å komme på pallen etter å ha vært relativt langt bak etter det første hoppet.

Kraft ledet suverent, men ble sittende lenge på bommen og mislyktes fullstendig. Han landet som en kråke på 124 meter og falt helt ned til en 9.-plass.

– Jeg kunne ikke se at det var noe spesielt med forholdende, sa NRK-ekspert Espen Bredesen.

Dermed ble det tysk seier i Trondheim. Freund var nummer to etter første omgang, men sikret seieren med et svev på 139 meter i finaleomgangen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere