RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Sondre Olden i Vålerenga hockey var tilbake på laget da de møtte Stavanger Oilers på Jordal Amfi til ishockeykamp i Get ligaen tirsdag kveld.
Sondre Olden i Vålerenga hockey var tilbake på laget da de møtte Stavanger Oilers på Jordal Amfi til ishockeykamp i Get ligaen tirsdag kveld. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Viste hvorfor Vålerenga hentet ham tilbake

Sist oppdatert:
Sondre Olden scoret to da Vålerenga slo serieleder Stavanger Oilers.

VÅLERENGA - OILERS 5-2:

Vålerenga-fansen kunne slippe jubelen løs etter at laget deres slo serieleder Stavanger Oilers på Jordal Amfi tirsdag kveld. 

Sondre Olden returnerte til klubben på lån forrige uke, og markerte seg med en viktig 4-2-scoring mot slutten av andre periode.

Oilers klarte aldri å slå tilbake og i stedet økte Olden på til 5-2 like før slutt i et imponerende comeback i Vålerenga-drakten.

- Akkurat nå er det veldig bra å være her. Det er alltid deilig å vinne mot Oilers, sier Olden til TV 2 etter kampen. 

- Det er mye folk her og det kommer alltid litt ekstra folk mot Stavanger. Alle var sugne på å snu det her. Nå er det ikke så lenge til sluttspillet, og vi har snakket om å få en bra følelse inn mot det, forteller tomålsscoreren.

Kjempestart for hjemmelaget
Vålerenga fikk en strålende start på oppgjøret mot Stavanger Oilers tirsdag kveld.

Hjemmelagets spillere virket heltente og brukte ikke mer enn tre minutter på å gå opp i ledelsen etter Daniel Sørvik satte inn 1-0.

Fem minutter senere slapp publikum igjen jubelen løs da Stefan Espeland økte ledelsen til 2-0. 

JUBLET: Vålerenga-spillerne kunne juble etter seier mot serieleder Stavanger Oilers.


Oilers reduserte
Da Simon Gamache la på til 3-0 kun sekunder ut i andre periode, så det ut til å gå mot en virkelig festkveld for Vålerenga, men gjestene skulle lage ny spenning i kampen. 

Tommy Kristiansen satte inn Oilers' første redusering tre minutter ut i andre periode, før Rudolfs Balcers scoret 3-2-målet for gjestene like etterpå. 

Olden scoretto
Laget fra Stavanger så lenge ut til å få inn utligningen, men tre minutter før pause dukket Sondre Olden opp for hjemmelaget og satte inn 4-2.

- Det er alltid kult å score mål. Det har ikke vært så mange av dem i år. Man må ha litt flaks også, sa Olden til TV 2 i pausen før tredje periode.

Gjestene presset på for flere reduseringen i den siste perioden, men Vålerenga-spillerne forsvarte seg godt. 

Like før slutt satte Sondre Olden inn sitt andre mål for kvelden, og hjemmelaget vant dermed hele 5-2 til slutt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere