RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

X-Games-sølv til Sandbech

SØLV: Ståle Sandbech tok X-Games-sølv i Aspen.
SØLV: Ståle Sandbech tok X-Games-sølv i Aspen. Foto: Lise Åserud (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Torstein Horgmo mistet medaljen på sistehoppet.

Silje Norendal vant tidligere søndag gull i kvinnenes slopestyle i X-Games i Aspen. Ståle Sandbech skulle forsøke å gjøre dagen helnorsk ved å vinne guttenes slopestyle søndag kveld.

Det nådde ikke helt opp for Sandbech, som likevel imponerte. Nordmannens beste omgang var den første omgangen. Der ble det en score på 95.00. Dessverre for Sandbech, kjørte Mark McMorris ned til 96.00 i den andre omgangen.

I den tredje og siste omgangen falt Sandbech, og dermed gikk gullet til Canada og McMorris. Sandbech fikk likevel en sterk sølvmedalje. Bronsen gikk til Sven Thorgren fra Sverige. Svensken fikk en poengsum på 92.00.

Torstein Horgmo kom på sjetteplass søndag. Horgmo kjørte sterkt på toppen, men slet med å lande det siste hoppet i alle tre omgangene. Kommentatorene på NRK mente at Horgmos løp i den siste omgangen burde holdt til medalje om nordmannen ikke hadde fått rumpa nedi snøen på den siste landingen.

Emil Ulsletten kjørte også finalen, men bommet grovt, og havnet på syvendeplass.

Fra Sandbechs første run:

Vinneren, Mark McMorris:

Seierintevjuet med McMorris:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere