*Nettavisen* Sport.

Zucca: - En tøff periode

New York Rangers og Mats Zuccarello ble ydmyket i egen storstue av Washington Capitals. Foto: Marianne Helm (Afp)

Rangers ledet, men tapte stygt.

21.12.15 08:53

New York Rangers ledet 3-1 hjemme mot Washington Capitals, men så gikk alt galt. Hovedstadslaget kunne til slutt juble over en 7-3-seier i søndagens NHL-kamp.

Tapet var Rangers' tredje strake i NHL.

- Vi er inne i en tøff periode nå, men er nødt til å være positive. Vi må kikke på dette i morgen og gå gjennom kampene. Det er ikke så my si. Alle vet at vi må gjøre det bedre, sier Mats Zuccarello ifølge msg.com etter kampen.

Alt så bra ut for Zuccarello og lagkameratene etter den første perioden i Madison Square Garden. Capitals hadde riktig nok scoret først, men tre raske mål av J.T. Miller, Chris Kreider og Dan Boyle ga tomålsledelse til første pause.

Deretter startet marerittet for Rangers. Sju minutter ut i annen periode hadde Capitals utlignet, og innen perioden var omme hadde Aleksandr Ovetsjkin og Justin Williams sendt gjestene foran 5-3.

Ydmykelsen ble komplett da Jason Chimera og Marcus Johansson la på til 6-3 og 7-3 i starten av sluttperioden. Det markerte en lite hyggelig Rangers-debut for keeper Magnus Hellberg, som erstattet sin svenske landsmann Henrik Lundqvist de siste 20 minuttene.

Vertene klarte aldri å slå tilbake, og kampen endte dermed med firemålstap. Mats Zuccarello noterte assist på Rangers' tredje mål og spilte 15.25 minutter søndag.

Neste oppgjør spilles hjemme mot Anaheim Ducks tirsdag.

Se sammendrag fra kampen her:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.