Zucca: - Gode lag skal vinne på en dårlig dag

VANT: Mats Zuccarello og Rangers slo Jean-Gabriel Pageau og Senators natt til onsdag.

VANT: Mats Zuccarello og Rangers slo Jean-Gabriel Pageau og Senators natt til onsdag. Foto: Adam Hunger (Reuters)

Rangers slet seg til seier i spilleforlengelse.

21.01.15 07:39

NY RANGERS – OTTAWA 3-2:

NEW YORK (Nettavisen): Det var lite som stemte for New York Rangers da de møtte Ottawa Senators natt til onsdag norsk tid. Men blåtrøyene klarte likevel å stikke av med seieren etter spilleforlengelse da Carl Hagelin ble matchvinner.

- Derek Stepan så at jeg beveget meg inn mot mål. To av backene deres kom mot ham, og han sendte en perfekt pasning til meg, sa svensken om målet sitt etter kampen.

Mats Zuccarello mener at lag som skal kjempe i toppen av NHL må finne måter å vinne kamper på selv når det butter imot. Rangers hadde blant annet en 5-mot-3 overtallsmulighet hvor de ikke klarte å score.

- Det er jo en sånn match hvor vi ikke er på vårt beste, helt klart. Gode lag skal vinne på en dårlig dag, og det gjør vi i dag, sier Zuccarello til Nettavisen.

Hjemmekompleks
Med seieren fikk Rangers satt sluttstrek på sin elendige hjemmestatistikk mot Ottawa. For å finne siste gang New York slo gjestene fra den kanadiske hovedstaden i en grunnspillkamp i Madison Square Garden må man helt tilbake til 2009.

Rangers befestet også sin posisjon som et av ligaens store formlag. Etter å ha ligget under 1-2 etter to perioder kom laget tilbake og scoret to mål. Dette var femte gang denne sesongen at New York-laget har snudd en kamp etter å ha ligget under i starten av tredje periode.

Kampprogram
Ikke bare har Rangers spilt mange tøffe oppgjør mot rivaler som Pittsburgh Penguins og New York Islanders de siste ukene, men de har også vært på lange borteturer. Nattens kamp var kun den tredje hjemmekampen denne måneden. Det har tatt på kreftene, ifølge Zuccarello.

- Det var en del slitne kropper der ute i dag. Vi har hatt et tøft program i det siste. Det var en ordentlig slitekamp i dag. Det var deilig å få seieren til slutt i hvert fall, sier Zuccarello til Nettavisen.

Rangers får en uke på å hvile seg før neste kamp, som er mot New York Islanders. Grunnen til det er at NHL skal arrangere All-Star-helg i Columbus i delstaten Ohio den 24. og 25. Januar. Zuccarellos rekkekamerat Rick Nash skal representere Rangers.

Rangers tok ledelsen ved Kevin Hayes etter 9,29 minutter i andre periode. Erik Karlsson utlignet for Ottawa etter 14,38 minutter i samme periode. Senators gikk opp i ledelsen minuttet senere da Milan Michaelk scoret i overtall. Chris Kreider utlignet til 2-2 etter 2,42 i tredje periode. 2,55 minutter ut i spilleforlengelse avgjorde Carl Hagelin.

Se høydepunkt her (med tillatelse fra Viasat og Viaplay.no):

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag