Zucca: - Ingen her trodde vi skulle vinne fire strake

ASSIST: New York Rangers Mats Zuccarello la ikke skjul på at han var skuffet etter kampen. Her gratulerer han lagkamerat Derick Brassard med hans scoring i den tredje perioden.

ASSIST: New York Rangers Mats Zuccarello la ikke skjul på at han var skuffet etter kampen. Her gratulerer han lagkamerat Derick Brassard med hans scoring i den tredje perioden. Foto: Andy Marlin (Reuters)

Må vinne minst en kamp på bortebane.

19.04.15 11:11

NY RANGERS – PENGUINS 3-4:

NEW YORK (Nettavisen): Mats Zuccarello og New York Rangers sløste bort både ledelse og hjemmebanefordel da de tapte mot Pittsburgh Penguins i natt. Dermed står det 1-1 i kamper.

Zuccarello skjulte ikke at han var skuffet over hjemmetapet, men minnet på at laget forventet ikke å ta seg videre i sluttspillet med 4-0 i kamper.

- Det var ingen her inne som trodde at vi skulle vinne fire strake, men selvfølgelig er vi skuffa for å ha tapt på hjemmebane. Det synes jeg ikke vi skulle gjøre, men nå har det jo skjedd. Nå må vi bare gjøre oss klare i Pittsburgh, sier Zuccarello til Nettavisen.

Zuccarello noterte seg for enda en assist da Rangers reduserte til 2-3 i tredje periode. Men kampen tilhørte verdenstjernen hos motstanderen.

Crosby-show
Etter at han var nesten usynlig i den første sluttspillkampen tok Sidney Crosby en voldsom revansj i natt. Kanadieren scoret to kjappe mål mot slutten av andre periode, og stilnet hjemmefansen.

- Det er godt å bli belønnet. Noen ganger i sluttspillet så spiller man bra, men får ikke alltid det resultatet man vil ha. Jeg syntes vi fortsatte der vi slapp fra slutten av forrige kamp. Der var vi mer aggressive, og det beviste vi i kveld, sier Crosby.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

REDDET: Pittsburgh Penguins-målvakt Marc-Andre Fleury stoppet et skuddforsøk fra Mats Zuccarello. Foto: Frank Franklin Ii (Ap)

Før kampen sto Crosby med kun ett mål på sine siste 19 sluttspillkamper, men i natt beviste igjen hvorfor han regnes som verdens beste hockeyspiller.

Ampert
Temperaturen på isen ble veldig høy, med mange utvisninger og antydning til stygt spill. Penguins fikk hele syv utvisninger, mens Rangers fikk fire. Både nevnte Crosby og Rangers back Keith Yandle måtte ta seg en liten pause etter å ha blitt taklet hardt. Begge kom tilbake og spilte resten av kampen.

Zuccarello mener at slike episoder må forventes når to rivaler som Penguins og Rangers møtes.

- Det er rivaloppgjør og det er sånt som skjer det. Det er glemt nå. Nå er det ny kamp, sier Zuccarello til Nettavisen.

Derek Stepan ga Rangers ledelsen 1-0 etter 17,05 minutter ut i første periode. Brandon Sutter utlignet med 9,59 igjen i andre periode. Sidney Crosby ga bortelaget ledelsen med 5,53 igjen av samme periode. Seks minutter senere la han på til 3-1. Derick Brassard reduserte til 2-3 etter 3,16 minutter i tredje periode, men Chris Kunitz ga bortelaget ny tomålsledelse midtveis i perioden. Med seks sekunder igjen fikk Rangers et trøstemål signert Rick Nash.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.