*Nettavisen* Sport.

Zucca: - Utnytter ikke sjansene våre godt nok

- IKKE NOE GALT med oss selv om vi taper en kamp, sier Zucca. Foto: Bruce Bennett (Afp / NTB scanpix)

New York Rangers ned på jorden igjen mot Philadelphia Flyers.

20.04.14 23:16

NEW YORK (Nettavisen): New York Rangers' drømmestart mot Philadelphia Flyers ble fort et mareritt. Etter kun åtte minutters spill i den andre sluttspillkampen av første runde i årets NHL-sluttspill sto det 2-0 til blåtrøyene, men da sluttsignalet gikk hadde gjestene snudd kampen til 4-2.

- Det var en tøff kamp. Flyers er gode og scorer på sjansene sine, men det gjør ikke vi, sier Mats Zuccarello til Nettavisen.

Til tross for kollapsen mener Oslo-gutten at det ikke er grunn til panikk selv om laget viste svakhetstegn.

- Det er ikke sånn at det er noe galt med oss selv om vi taper en kamp. I dag så var Flyers bedre og da taper vi, sier Zuccarello til Nettavisen.

Forsvarspiller Dan Girardi sier til Nettavisen etter kampen at blåtrøyene ikke hadde det lille ekstra som skulle til for å avgjøre kampen tidlig.

- På stillingen 2-0 hadde vi ikke killer-instinktet inne for å få den tredje scoringen. De fikk ta over kampen og scoret to mål i andre periode mens vi ikke klarte å utligne i tredje, sier Dan Girardi til Nettavisen.

Filming
Åtte minutter og 40 sekunder ut i andre periode fikk Zuccarello to minutters utvisning for filming. Til tross for at dommerne ga Andrew McDonald utvisning for å takle nordmannen mente de at Zuccarello hjalp litt til, og dermed ble det rett i ”fryseboksen” på begge to. Publikum i Madison Square Garden reagerte med pipekonsert.

- Begge to får utvisning, så det er ingen vits i å henge seg opp i det, sier Zuccarello til Nettavisen.

Zuccarello noterte seg for en assist på Rangers' andre mål, og står dermed med to målpoeng på to kamper i sluttspillet.

Bortekamp
Rangers' to neste kamper i sluttspillet blir i Wells Fargo Center i Philadelphia, hjemmebanen til Flyers. Til tross for at Rangers har vært et av ligaens beste bortelag, har de slitt i Philadelphia. De vant 25 bortekamper i grunnserien, flest av samtlige lag i Eastern Conference, men tapte begge bortekampene mot Flyers.

- Vi kommer jo ikke til å vinne fire strake (hjemmekamper), så nå får vi bare vinne en på bortebane, sier Zuccarello til Nettavisen.

New York Rangers tok ledelsen 1-0 ved Martin St. Louis etter 4,08 minutter. Benoit Pouliot økte ledelsen til 2-0 fire minutter senere, før Jakub Voracek reduserte til 2-1. Jason Akeson utlignet til 2-2 i andre periode. Luke Schenn snudde kampen til 3-2 etter 11,18 minutter midtveis i andreperioden. I kampens siste minutt satte Wayne Simmonds pucken inn i det tomme Rangers-buret og fastsatte sluttresultatet til 4-2.

(Video med tillatelse fra Viasat, som sender NHL på TV og Viaplay.no)

HTML EMBEDNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag