RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zucca: - Vanskelig å ikke tenke på kontrakten

SANKER POENG: New York Rangers-spiller Mats Zuccarello Aasen har begynt å sanke poeng for klubben denne sesongen, men innrømmer at han tenker på den uløste kontraktssituasjonen sin.
SANKER POENG: New York Rangers-spiller Mats Zuccarello Aasen har begynt å sanke poeng for klubben denne sesongen, men innrømmer at han tenker på den uløste kontraktssituasjonen sin. Foto: Frank Gunn (Ap)
Nordmannen innrømmer at han tenker på den uløste kontraktssituasjonen.

Mats Zuccarello Aasen spiller for en langtidskontrakt i New York Rangers, men han mener selv at han ikke blir påvirket av det. Nordmannen har fått fart på sin egen poengproduksjon den siste tiden, men det tok lang tid før poengene begynte å strømme inn.

- Jeg vet ikke hvorfor, men det har vært et mønster for meg at jeg har vært treg i starten av sesongen helt siden min første sesong i USA. Da jeg startet i Hartford gikk det syv eller åtte kamper før jeg fikk mitt første poeng, fortalte Zuccarello til The New York Post.

- Kanskje jeg prøver for hardt og legger for mye press på meg selv for å vise alle at jeg kan klare det, forteller 27-åringen, som står med åtte poeng hittil denne sesongen. Syv av dem har kommet på de siste åtte kampene.

- Det er mulig jeg prøver å gjøre for mye og tenker for mye. Jeg vet ikke. Jeg har ikke svaret, forteller Zuccarello.

Nordmannen innrømmer imidlertid at det er øyeblikk der han tenker på den uløste kontraktssituasjonen han er i. Zuccarello har en ettårskontrakt verdt, 3,5 millioner dollar, etter at han og Rangers ikke klarte å bli enige om en lengre kontrakt.

27-åringen kan ikke forlenge kontrakten sin før 1. januar, men han har lov til å gå i forhandlinger med klubben. Ifølge den amerikanske avisen skal samtalene mellom nordmannen og Rangers imidlertid ha vært svært begrenset.

- Jeg tenker på det innimellom. Det er vanskelig å ikke gjøre det. Det hender at jeg tenker på det om kvelden, men jeg tar ikke med meg de tankene ut på isen. Det er ikke noe som kommer i veien for mine forberedelser eller i kampene, sier han, og legger til:

- Jeg snakker knapt med agenten min. Dette er ikke noe jeg kan kontrollere. Alt jeg kan gjøre er å spille bra og hjelpe laget mitt til seier. Det er det jeg tenker på. Kontrakten vil enten komme i orden, eller så vil den ikke det. Det er utenfor min kontroll nå, med unntak av mitt eget spill, avslutter Rangers-spilleren.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere