RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zucca: - Vi får håpe det snur som i fjor

HÅPER DET SNUR: Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers begynner å finne fjorårsformen.
HÅPER DET SNUR: Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers begynner å finne fjorårsformen. Foto: Al Bello (Afp)
Sist oppdatert:
Nordmannen håper laget vil dominere etter nyttår.

NY RANGERS – PHILADELPHIA 5-2

NEW YORK (Nettavisen): Mats Zuccarello liker det han har sett fra laget sitt de siste ukene. Med fire seiere på de fem siste kampene, og foreløpig sluttspillplass, er han nesten klar til å friskmelde laget.

- Jeg føler vi kommer oss mer og mer for hver kamp som går. Alle bidrar og det var styrken vår i fjor. Jeg føler vi har fått tilbake det i de siste kampene, sier Zuccarello til Nettavisen.

Rangers tok seg til finalen i sommer, mye takket være sterke tredje- og fjerderekker. Det er de avhengige av hvis de skal ha noen sjanse i år også. Mens Rick Nash nærmest bar laget på sine skuldre den første måneden, har han nå fått mer hjelp. I den imponerende 5-0 seieren mot Montreal for en uke siden hadde blåtrøyene fem forskjellige målscorere.

Stabilitet
Også i fjor fikk Rangers en treg start på sesongen, men fremsto som et helt nytt lag etter nyttår. Fra januar til april vant de 25 kamper, og Zuccarello tror blåtrøyene kan gjøre en lignende bragd denne sesongen.

- Vi har et veldig bra lag i år også synes jeg. Når vi spiller på vårt beste, har vi slått gode lag. Det eneste er at vi har vært litt ujevne, men det var vi i fjor også i starten. Vi får håpe at det snur sånn som det gjorde i fjor, og at man blir mer og mer stabile, sier Zuccarello til Nettavisen.

Sterk sluttspurt
Etter kampen mot Philadelphia på lørdag står Rangers med 26 mål i tredje periode så langt i sesongen. Kun fire lag i hele NHL har scoret flere mål i siste periode.

Minnesota Wild var et av lagene som fikk erfare det forrige måned da Rangers snudde 0-3 til 5-4 i tredje periode. Zuccarello ble matchvinner like før slutt.

- Jeg tror ikke det er lett å møte oss. Vi har en bra keeper, vi har bra backer, vi har spillere som ofrer seg, og spiller bra lagspill så jeg føler vi er et tøft lag å møte, sier Zuccarello til Nettavisen.

New York Rangers spiller sin neste kamp mot Tampa Bay Lightning natt til tirsdag. Det er tredje gang lagene møtes på to uker. Tampa har vunnet begge de foregående oppgjørene, med sifrene 5-1 og 4-3.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere