*Nettavisen* Sport.

Zucca bidro til nok en Rangers-seier

VANT IGJEN: Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers. Foto: Robert Stanton (Reuters / NTB scanpix)

New York Rangers vinner og vinner.

11.01.15 08:33

SAN JOSE SHARKS- NEW YORK RANGERS 1-3:

Mats Zuccarello Aasen og hans New York Rangers er i storform om dagen. Natt til søndag vant New York-laget 3-1 borte mot San Jose Sharks.

Dette betyr at nordmannens NHL-klubb har vunnet 13 av sine 14 siste kamper i verdens beste hockeyliga og er formlaget framfor noen.

Dette er faktisk Rangers' beste periode siden 1973. Det var i perioden mellom 7. januar og 10. feburar i 1973 at rangers vant 14 av 15 kamper.

Denne sesongen er for øvrig første gang i Rangers' historie at klubben har slått både Anaheim Ducks, Los Angeles King og San Jose Sharks på bortebane i samme sesong. De tre lagene har blitt slått i tur og orden de siste dagene.

- Vi har spilt mot noen gode lag på bortebane nå og tatt utfordringen på strak arm. Vi har vunnet flere store kamper og vet at vi kan slå hvem som helst, når som helst. Men vi kan aldri være fornøyd med det, vi må lære og bli enda bedre. Vi har mye selvtillit nå, sier Marc Staal til Buleshirtsunited.com.

Zuccarello fikk totalt 16 minutter og 17 sekunder på isen, men tegnet seg ikke på scoringslisten. Han fikk imidlertid med seg en assist fra kampen.

Score gjorde imidlertid superveteran Martin St. Louis. Han sendte Rangers i ledelsen etter drøye ti minutters spill i første perioden i California.

Rundt fem minutter senere lag Chris Kreider på til 2-0.

Andre periode ble målløs, men i siste periode skapte vertene ny spenning da Meller Karlsson reduserte. Rett før slutt kom den definitive avgjørelsen da Rick Nash satte inn 3-1. Zuccarello Aasen var nest sist på pucken.

Oslogutten var også svært nær en scoring tidlig i sluttperioden. Keeper Antti Niemi reddet skuddet til nordmannen på streken og etter noen minutter med videogranskning av dommerne ble det klart at det ikke var scoring.

Zuccarello har totalt 22 poeng i NHL denne sesongen. Han har scoret sju ganger og vært servitør hele 15 ganger på de 37 kampene han har spilt.

Assisten søndag betyr at nordmannen har notert seg for poeng i sju av de ti siste kampene i NHL (ett mål, sju assists). Han har lagd ti poeng i de siste 14 kampene. Han er nummer fem på listen over poengplukkerne i Rangers.

Se høydepunkter (med tillatelse fra Viasat):

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.