Zucca etter ydmykelsen: - Surt!

TUNGT TAP: Mats Zuccarello og Rangers ble ydmyket av naborivalen.

TUNGT TAP: Mats Zuccarello og Rangers ble ydmyket av naborivalen. Foto: Kathy Willens (Ap)

- I dag fortjente vi ikke å vinne, sier nordmannen etter tapet not naborivalen.

14.01.15 06:25

NY RANGERS – ISLANDERS 0-3

NEW YORK (Nettavisen): New York Rangers fikk bank av naborivalen New York Islanders natt til onsdag norsk tid. Mats Zuccarello hadde flest skudd av samtlige Rangers-spillere med fire, men verken han eller noen av lagkameratene klarte å overliste Jaroslav Halak.

- Det er selvfølgelig surt å tape, men akkurat i dag så fortjente vi ikke å vinne, sier Zuccarello til Nettavisen.

Akkurat som i forrige møte mellom lagene i oktober ble det tremålsseier for gjestene. Dette var kun den andre gangen denne sesongen at Rangers har gått målløse av isen.

Kjempebom
Derick Brassard kommer nok ikke til å sove godt etter at han bommet på åpent mål i første periode på stillingen 0-0.

Etter at Halak måtte gi retur på et skudd fra Rick Nash trodde hele Madison Square Garden at Brassard ville gi hjemmelaget ledelsen. Men skuddet til kanadieren traff begge stolpene før pucken spratt ut igjen.

--En av spillerne deres taklet meg så jeg fikk ikke kontroll på pucken. Noen ganger går den inn og noen ganger går det ikke. Du må prøve å glemme det så fort du setter deg på benken, men når du ser på resultatet så ser man jo at det ville endret kampbildet, sier Brassard til Nettavisen.

Rangers kollapset i andre periode, og Islanders dominerte resten av kampen fullstendig. Gjestene scoret tre mål i mellomperioden, og var aldri i nærheten av å bli truet. Skuddstatistikken endte 44-27 i Islanders’ favør.

Rivaloppgjør
Det var knyttet stor spenning til oppgjøret mellom de to lagene siden de begge ligger an til sluttspillplass ved halvspilt sesong. I tillegg skal Islanders flytte fra Nassau Coliseum på Long Island, som har vært deres hjem siden 1972, til Barclays Center i Brooklyn fra neste sesong.

Dermed blir Islanders og Rangers offisielt byrivaler. Stanley Cup-bannerne til Islanders henger allerede i Barclays Center som også er hjemmebanen til NBA-laget Brooklyn Nets.

Derfor var det veldig surt for Rangers at seiersrekken på fem kamper stoppet mot nettopp Islanders.

- Vi visste at det ville komme et tap. Det er surt at det kommer mot Islanders, sier Zuccarello til Nettavisen.

Islanders tok ledelsen 1-0 etter 9,49 sekunder ved Anders Lee i andre periode. 16,31 ut i samme periode økte Nikolay Kulemin til 2-0. Med under ett minutt igjen av perioden la Frans Nielsen på til 3-0.

P.S: Her finner du høydepunkter fra kampen:

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.