RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zucca fikk hull på byllen i Rangers-seier

Sist oppdatert:
Mats Zuccarello fikk sitt første NHL-mål på nesten to måneder da New York Rangers slo Winnipeg Jets 3-1.

Det var de canadiske vertene som fikk nettkjenning først da Nikolaj Ehlers satte inn 1-0 etter et drøyt minutts spill. Da første periode gikk mot slutten, var det endelig Zuccarellos tur.

En lang måltørke var over da nordmannen gikk alene mot mål og utlignet for Rangers i andre periode. Zucca snappet pucken ved blålinjen da Jets prøvde seg å en pasning på tvers av banen i oppbyggingen av et angrep. Han bråvendte og gikk alene mot keeper Connor Hellebuyck, som måtte se pucken passere mellom beina hans og gli over streken. 

Dermed ble det hull på byllen, og Zuccarello kunne notere seg for sin første scoring siden 16. desember. Siden den gangen har nordmannen spilt 22 kamper uten å score.

- Det var en tåpelig pasning fra meg. Jeg forsøkte å få den over i midten, sier Jets' Ehlers til NHL.com om Zuccarellos scoring.

- Den ble plukket opp og de scorte med, hva var det, et og et halvt minutt igjen av perioden? Jeg må ta den på meg, legger han til. 

Mats Zuccarello fikk drøyt 19 minutter på isen i Winnipeg søndag, som endte med en viktig seier for Rangers.

Andre periode ble målløs, men i den tredje la Jimmy Vesey og Michael Grabner på hvert sitt mål, og kampen endte 3-1 til gjestene fra New York.

Det betyr at laget bare er to poeng unna Carolina Hurricanes og plassen som gir play-off i årets sesong. Rangers har nå to strake seiere.

- Det var en god lagseier av oss, oppsummerer Zuccarello overfor NHL.com.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere