Zucca med ny Rangers-assist

NY ASSIST: Mats Zuccarello Aasen (bak) mot Boston Bruins.

NY ASSIST: Mats Zuccarello Aasen (bak) mot Boston Bruins. Foto: Kathy Willens (Ap / NTB scanpix)

New York Rangers vant igjen.

05.02.15 06:39

NEW YORK RANGERS - BOSTONBRUINS 3-2:

Tidligere denne uken vartet Mats Zuccarello Aasen opp med både scoring og assist da hans New York Rangers slo Florida Panthers med 6-3.

Natt til torsdag var nordmannen på farten igjen og noterte seg for poeng da Rangers nok en gang gikk seirende ut av en duell, nå mot Boston Bruins.

- Vi spiller med stort tempo og skaper mye i den offensive sonen. Det var også et bra tegn at vi ikke fikk panikk da Boston tok ledelsen. Vi snakket om det i pausen, hvordan vi skulle slå tilbake, og fant tilbake til den oppskriften som har gitt oss suksess tidligere. Vi fikk jobben gjort, sier Ryan McDonagh.

Servitør-Zucca
Det var ved 2-2-scoringen seks minutter og 41 sekunder inn i andre periode at Zuccarello var involvert. Både oslogutten og Chris Kreider var servitører da Derick Brassard sørget for at lagene var like langt i Madison Square Garden.

Zuccarello plukket opp pucken bak mål og sendte den ut til Kreider. Han la videre til Brassard, som klinket til direkte og satte pucken forbi Tuukka Rask.

Det var toppscorer Rick Nash som sørget for at Rangers tok ledelsen 1-0 etter drøye fem minutter i første periode, men scoringer av Milan Lucic og Patrice Bergeron var med å snu kampen før første periode var over.

I andre periode scoret altså Brassard til 2-2, mens Derek Stepans scoring etter 16 minutter og 56 sekunder i andre periode avgjorde oppgjøret.

Zuccarello fikk totalt 19 minutter og 52 sekunder på isen i løpet av kampen. Med sin assist endte han med pluss én i pluss-minus-statistikken.

27-åringen står nå med åtte mål og 19 assists på sine 47 kamper i NHL denne sesongen. Rick Nash er poengkonge i Rangers med 32 mål og 16 assists.

Se høydepunkter her (med tillatelse fra Viasat):

HTML EMBED


Tre strake
Dette var den tredje strake kampen hvor nordmannen har notert seg for poeng. Han er den spilleren hos Rangers med flest assists mens begge lag har like mange spillere på banen. 16 av assistene hans har kommet da.

Den stabile formen til 27-åringen gjør at trener Alan Vignault nå håper at stjernen skriver under på en ny kontrakt med laget fra New York.

- Jeg foretrekker at han blir her. Jeg har gjort det helt klart for klubbledelsen. Jeg ser ham som en del av vår framtid, sa han tidligere i uken.

Nordmannens kontrakt går ut etter sesongen.

Klubben til den tidligere Frisk Asker-spilleren har nå vunnet de tre siste kampene og har totalt sett vunnet 23 av de siste 31 kampene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.